Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o unban (permanetný by Dzardys)


neznamy#9916

Smazaný účet

2
26.3.2023 16:09

zdravim celu Skimo komuntiu, dnes sa vraciam ku tejto komunite od času

28.1.2023 15:53

kde som dostal permanetný ban.

 

začo mi bol ten ban udelený?

Opakovaný metagaming (vykrádání banky za dvě postavy současně), lhaní administrátorovi, očividná absence nápravy (Permanent)

 

v skratke (19.12.2022) som na tuto komunitu prišiel, zo začiatku som nevedel vobec čo je to rp, postupom času som začal tomu chapat, potom ma napadlo ist vykradnut banku s kamaratom, volali sme cez discord tym sme porušili metagaming, vykradal som banku za 2 postavy aby som mal viacej penazí, potom po rp akci som klamal dzardysovi že som nič take neurobil a na moj učet bol udelený permanetný ban.

 

za všetký moje činy sa chcem ospravedlnit, myslim že niečo cez 1 mesiac som tu hral a skončilo to takymto banom, poučil som sa z chýb a som pripravený opet vstupit na tuto komunitu.

budem rád ak pan @Dzradys mi poskytne druhu šancu..

nič menej nič viacej ku tejto žiadosti. Dakujem za pozornost, a ešte raz sa chcem ospravedlnit za moje chovanie.

z pozdravom Kromos.

26.3.2023 20:42
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
26.3.2023 21:09

Jde o tvou první permu, rozhodl jsem se ti vyhovět. Očekávám od tebe, že se to nebude opakovat. Pokud ano, je to nejmenší ti ten ban vrátit. 😉


Powered by LeoSight IFS
LT~23