Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o odstranění permanentího banu - @Pakandza


Flojsyk

Hráč

46
26.3.2023 21:42

Zdravím všechny čtenáře této žádosti o unban. No nebudu to obkecávat a vrhnu se na to, ačkoliv se nejspíš stane že to v textu někde obkecám, avšak za to se velice omlouvám jelikož si to neuvědomím.

 

Tudiž, dne 11.3 kolem dvanácté hodiny nejspíš jsem dostal permanentní ban na skimu. 

Dnes bych si chtěl požádat o unban jelikož si myslím že ban byl jedno velké nedorozumění a mrzí mě.

 

Tak tedy, nastala krásná sobota, kdy jsem si řekl že zavítám na Skimo. Možná si někdo všimnul že na skimu netrávím už čas, takže moje návštěva skima je teď spíš jen kouknout se co je nového a za 20-30 minut jsem fuč. Abych se tedy dostal k vysvětlení situace. Moje postava nemá finance, tak jsem se rozhodl jít kopat. Měl jsem na účtě nulu, takže jsem věci musel sehnat. No nenapadalo mě jak, tudiž jsem  si zkusil zajít do vily, kterou tak nějak si s mým kamarádem dělíme. Vlezl jsem do intu a našel lopatu, chtěl jsem jí vzít avšak najednou mi to do  chatu napsalo že to je pokus o Alt-Alt a že to bylo nahlášené administrátorovi. Koukl jsem se tedy na /staff abych se podíval, zda je admin nějaký online, a taky že byl. Byl to Pakandza který byl ve službě, tudiž jsem si dal  /wait u předmětu a čekal, zda se na mne Pakandza portne, abych mu popřípadě vysvětlil situaci. Po chvilce čekání jsem zadal znovu /staff abych se podíval, jak je na tom status. Pakandza najednou ve hře nebyl. Řekl jsem si tedy že to nejspíše nechal bejt, protože jsem doufal, že jde vidět, jaký předmět jsem vzal a docvaklo mu, že bych rozhodně lopatu altovat nechtěl. Tak jsem tedy šel, zjístil že to nejde, tak jsem odešel, jelikož jsem měl jiné věci v ten den ještě na práci. Po tom co jsem se odpojil jsem najednou obdržel od jednoho nejmenovaného hráče skima soukromou zprávu. Zprávu od někoho, se kterým se vůbec nebavím a zprávu bych od něj nečekal. Zpráva vypadala takto "F".Na zprávu jsem se kouknul a s udivením se na ní  podíval, s absolutní nechápavostí co se stalo, že jsem dostal "F". Docvaklo mi že se toto používá pro někoho když dostane ban, tudiž jsem ihned běžel na web a kouknout se, jestli jsem nedostal ban.. No.. A já ho fakt dostal, permanentní ban.

 

Jelikož jsem ho dostal od administrátota Pakandza, vím, že se s ním dají tyto problémy řešit v soukromé zprávě,  když se člověk chová správně. Tudiž jsem mu napsal a pobavil se o tom s ním. On mi řekl že v tom interiéru je vesta, glock  i se zásobníkem. O tom jsem samozřejmě věděl, a taky že tam ty věci byly. Nasdkládané naproti té lopatě.  Začal jsem se obhajovat, jelikož si jsem jistý, že jsem klinul na lopatu, která by tam rozhodně, aspoň  podle mé znalosti, být od mé druhé postavy neměla. Nevím zda si Pakandza myslí, že jsem si chtěl vzít Glock, jelikož byl naproti a protože mi do jedné  zprávy, po tom, co jsem se obhajoval tím, že jsem se snažil vzít lopatu, odpovvěděl toto "No ale ta lopata  je na druhé straně". Nad tímhle jsem se zarazil, protože jsem si myslel že admini vidí, jaký item jsem se pokusil vzít, a Lopata je náhradou za nějakou zbraň, ale nevím za jakou. Bylo mi tedy řečeno že si mám podat žádost o unban.

 

Čím bych se chtěl obhájit?

Na skimu hraju nějaký ten pátek, budou to takové dva roky kdy jsem Skimo začal pravidelně hrávat, za ty dva roky jsem nasbíral ty zkušenosti, takže vím co a jak tam funguje, a to vím i o Alt-Alt. Příjde mi zcela hloupé že by někdo altoval lopatu, kterou lze sehnat. A i když jsem blbej, tak toto bych rozhodně nezkoušel. Taktéž si nerad zahrávám s pravidly, ačkoliv to někdy vypadá naopak a nerad si zadělávám na  problémech. A díky tomu vždy s adminy raději spolupracuji.

 

Chci tedy požádat Pakandzu o to, aby si promyslel můj unban, jelikož jsem opravdu Altovat nechtěl. Taktéž mě dost štve že ten permanentní ban mám. Skimo pro mě bude vždy zanechávat vzpomínky, kterých jsem si za ty dva roky udělal. Ačkoliv se na skimo už nedívám tak často, vždy se rád kouknu, co tam je nového, popřípadě si s někým napíšu o životě či jen koukám na místa, kde si vybavím nějakou vzpomínku. A kdo ví, někdy se třeba budu chtít k RP vrátit. Permu přijímout rozhodně nechci.

Jsem schopnej případně dovysvětlit s administrátorovi celou situaci jak písemně, tak klidně i na TSku jelikož opravdu chci, aby se vyřešila..

 

Předem se omlouvám za horší kvalitu této žádosti, ale opravdu nevím jak jí sepsat. Taktéž děkuji za přečtení této žádosti.

Ke konci si ještě s dovolením dovolím označení, aby se to dostalo rychleji. @Pakandza

Vámi  nenáviděný negramot, člověk, děcko a namyšlenec se loučí Flojsyk. 

26.3.2023 21:49, odstraněno 26.3.2023 21:50 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

mariox

Hráč

31
27.3.2023 09:00

Ahoj.. chcel by som sa vyjadriť k jednému bodu..

@Flojsyk v jeho žiadosti spomínal, že @Pakandza si najspíš myslí, že chcel zobrať miesto lopaty glock alebo zásobník doň, ktorý je v našom interiéry. Pre objasnenie teda.. aj keby daný Glock zoberie, tak sa nič nestane, keďže Glock mala šancu držať maximálne postava Flojsyka: Benito Arez.. tudiž by tam neprišlo k A2A, pretože ho za žiadnu inú postavu nemal šancu držať. 

Každopádne toto je len pre také objasnenie.. nejdem sa tu do toho nejak viac kafrať, aj keď teda mám pocit, že v poslednej dobe ľudia dostávajú permabany pomaly za všetko..

Majte krásny deň, mariox. 🫡

2.4.2023 20:27

Ahoj, již v minulosti jsme spolu řešili ten tvůj skvělý nápad ohledně auta od mrtvé postavy, co využívala tvoje další postava. Jak by řekl Brego, v určitých fází si velký špekulant. Samozřejmě už nebudu zjišťovat za jakých okolností se setkali tvoje dvě postavy "náhodně" ve stejném baráku. Určitě máte od toho logy, které se možná někam zatoulaly. Nevím proč furt zmiňujete nějaký špatný klik na lopatu, glocka. Ty dvě věci jsou na jiných stranách místnosti a jsou od sebe poměrně daleko na to, aby si na ně špatně kliknul. Celý tvůj problém je jen v tom, že v tom máte pořádný bordel. Doporučuju omezit další postupy, který jsou dosti na hraně. Samozřejmě jsem i kouknul na tu výbornou komnatu, kde už jsem jen čekal jaký další kouzla budou následovat. Nebudu tu ani zmiňovat tu posuvnou komnatu na "kolečkách". Až se dostanu do hry, nějak to zkrátím a pak můžeš jít hrát. Pokud nevíš co vše máš položený od jiný postavy, podej si report a dej to s někým z AT do kupy. Ideálně izoluj jednu z postav mimo ten barák. 


Powered by LeoSight IFS
LT~56