Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o Unban


martinhartman13

Hráč

19
29.3.2023 00:16, naposledy upraveno 29.3.2023 00:26 uživatelem martinhartman13

dobry večer ahoj čau dne 29.3.2023 sem dostal ban na 3 dny za zneuziti /911 když realne npc zavolalo PSA z duvodu že přivezli střelni zraneni irl doktoři taky volaji policajty na to

Dekuji Předem za vyjadřeni AT

 

29.3.2023 00:45, naposledy upraveno 29.3.2023 00:48 uživatelem magovec

Dobrý večer, ba dobrou noc,

abych se vyjádřil, proč jsem ti udělil ban a aby jsi se nějak poučil. Začneme tím, k čemu slouží samotný příkaz /911. V pravidle 7 se může dočíst následujícího tvrzení:

V blízkosti policejní stanice (do 50 metrů) je zakázáno napadání a unášení ostatních hráčů. V jiných lokalitách je přepadávání povoleno a to i v přítomnosti NPC (např. prodavačů nebo hlídačů), na těchto místech však může přepadený hráč použít příkaz /911 pro zavolání policie prostřednictvím přihlížejícího NPC.

Myslím si, že já i moji kolegové z AT jsme dosti tolerantní vůči tomu, co hráči opravdu do /911 nahlásí. Pokud se jedná o nějakou hodnotnou věc, která by mohla nějak ovlivnit IC, nebo vytvořit RP situaci a dává to hlavu a patu, proč né? Například alespoň já dokážu ocenit to, když se někdo promenáduje s open-carry zbraní a sám na sebe pomocí /911 zavolá PSA. Jedná se za mě o nějakou hodnotu kvalitního RP a svědčí do dosti o daném hráči, minimálně to, že nehraje na "win" a bere RP seriózně.

Teď k tomu, proč jsem tě potrestal. Ne jednou od tebe přistálo nějaké pochybné hlášení skrze tento příkaz. Jako příklad uvedu to, že jsi někde umrzl a dostal jsi se tak do PK režimu, ten samotný již znamená passive převoz do nemocnice. A teď k tomu, co se stalo nedávno. Včera jsi pomocí /911 zavolal na následující věc: 

"nejaka slečna tu chodi a řika neco že kde je jeji kamaradka ma tuha ze se ji neco stal"

Ne, opravdu tohle nebudeme tolerovat jako nějaké vhodné použití /911 a něco, co by mělo přispět kvalitnímu RP. Samozřejmě dnes jsi příkaz použil jinak ve smyslu, že voláš policii do prostor nemocnice. Ne, opravdu se to dalo sehrát lépe, než pomocí volání skrze NPC. Mohl jsi počkat na recepci na reálného záchranáře nebo si dojít na samotnou stanici a nahlásit to osobně. 

Jak jsem řekl, dalo by se to přehlédnout, pokud by to dávalo smysl. Avšak pokud tě při samotném použití příkazu tabulka upozorní, že se zneužití trestá permanentním banem, tak můžeš být rád, že jsem tuto záležitost řešil já a odcházíš tak s 72 hodinami.

S přáním dobré noci a kvalitního spánku,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~28