Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiados´t o unban @Phobios


neznamy#8843

Smazaný účet

11
31.3.2023 20:27

Dostal som Perma ban.Ano viem nejake z tých vecí som porušil ale niečo sa chcem aj obhájiť.Začnem PRAVIDLO:19.V skratke to je odchádzanie od nemocky.Ano odišiel som ale keď mi povedal admin že sa mám vrátiť čo som spravil? Hneď som sa vrátil.Nevidím dôvod kvoli čomu som za toto dostal ban.Pokračujem.NonRPdriving k tomuto neviem ani čo povedať.Neviem kde som mal nonRPdriving bolo by dobré vysvetlenie.NonRPinjuries poviem k tomu len jednu vetu.Kde?Ano viem že ste spravodlivý admini a že niekde tam ten dôvod bude.Dal by som si sám ban tak na 336h lebo áno niečo z toho som porušil je mi to jasné lebo viem aký tu sú admini.Ospravedlňujem sa za svoje chyby.Budem vdačný aspoň za odpoveď.@Phobios

31.3.2023 20:57

Ahoj,

Vezmeme to hopem. Tvá žádost je velice chabá na to abych jí mohl brát jako validní. 

Kdy jsi se dopustil nonRP driving? Tvé řízení po dobu celého nahánění s tvojí Audi A8. Já vás s tvým bratrem celou tuto akci reconoval a skutečně to, co jste předváděli nebyl RP driving a ty kotrmelce s ní? Nemluvě o těch injuries co jste předvedli, které byli na tento případ velice nedostatečné. 

Taktéž tě poprosím o video z předchozí RP akce tedy přepadení hráče Jack Stone, kdy jste mu i následně dali PK, čímž jste zneužili systém PK.

Video zašli na můj discord Phobios#4861

Prozatím uzamykám a zamítám, přeji hezký zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~28