Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

IkonickyPabitel

Hráč

4
1.4.2023 12:41

Zdravím dnes jsem dostal ban přesně v 12:30 od Steve_Zayes za TrashRP na 12 hodin. Nevím co jsem udělal špatně když jsem normálně zaerpil mírnou narážku do objektu a napsal /me jebl sebou o volant, narážka byla v průměrné rychlosti 20km/h na benzínce MG. Požadoval bych vysvětlení v nejlepším scenáriu unban.

JaSuMarkii

Hráč

28
1.4.2023 12:56, naposledy upraveno 1.4.2023 12:58 uživatelem JaSuMarkii

Česť práci,

“/me jebl se o volant”, určite to nie je rozpísané tak, ako by to malo byť. Jednoducho sa to považuje za trash. Hráme tu RolePlay, čo znamená, že ani v realite sa len tak, kde nič tu nič “jebneš o volant”, akoby sa nechumelilo a ostatné injuries máš na háku. Náraz sa dá zaRP-iť omnoho krajšie a kvalitnejšie. 

IkonickyPabitel

Hráč

4
1.4.2023 13:05, naposledy upraveno 1.4.2023 13:05 uživatelem IkonickyPabitel

Nevím jestli je potřebné rpit injuries když ani v reálném živote by se nic té osobě za volantem nestalo, Náraz pouze udělil škodu na auto.

1.4.2023 13:43

"Jebl se" nám dává najevo tvou omezenou slovní zásobu. Podíváme-li se na český jazyk, dozvíme se zajímavou informaci:

Mezi těmito slovy nalezneme vyšší desítky variant, jak popsat svůj náraz, nejprimitivnějšími z nich jsou "jebl se", "mrdl se", "bouchl se". Já rád podpořím vzdělání našich hráčů a i nadále budu pokračovat v limitaci nadbytečných vulgarit tam, kde nemají co dělat.

Dále mi prosím vysvětli, jak je možné, že s aktivním prvkem bezpečnosti svého vozidla dokážeš nemožné a bouchneš se o volant, čímž vyvracíš celou podstatu bezpečnostních pásů.

Pokud jste zvyklí z jiných serverů, že své RP budete limitovat na takto primitivní /me a /do, tak vás všechny znovu upozorňuji, že tady to takhle nefunguje. Jste na RP serveru, o okolnostech své dopravní nehody byste se měli být schopni rozepsat, byť její následky mohou být minimální či nulové.

IkonickyPabitel

Hráč

4
1.4.2023 14:26, naposledy upraveno 1.4.2023 14:26 uživatelem IkonickyPabitel

Mohu se zeptat ? Není důležité že jsem tu situaci vůbec nějak zaerpil? Kde přesně v pravidlech je napsáno že jednodušší varianty RP jsou zakázané ?

Satann

Hráč

27
1.4.2023 18:15, naposledy upraveno 1.4.2023 18:23 uživatelem Satann

Ahoj @IkonickyPabitel,

nejspíše dostanu za tuto reakci warn za nadbytečné vyjadřování, ale dovolím si reagovat a nedá mi to.

Jednoduché varianty roleplaye zakázané nejsou, přeci v jednoduchosti je krása, ne? Zakázaný je naopak Trash roleplay, do kterého se počítá výše zmíněné /me jebl se o volant, nebo velmi oblíbené /do pasy cukly, či jiné pazkvily, které se netrpí. Není možné, aby se člověk bouchl hlavou o volant, od toho jsou ty pásy, které zastaví celé tělo, když jde dopředu nějakou rychlostí.

Při takovém nárazu si nemusíš třeba hned lámat končetiny, krk, obratle, žebra, či jiné. Bylo by hezké rpit to, co se ti skutečně může stát, co se právě děje ve vozidle, takže je možná šance že střelí airbag, možná ne. Neboj, v budoucnu to bude lepší a lepší. 

Doporučuji nastudovat princip aktivních bezpečnostních prvků ve vozidle.

Satan 

1.4.2023 21:30

Kdybych se měl řídit výše uvedenou logikou, tak po srážce například s doposud neexistujícím vlakem bych vlastně mohl zaRPit pouze to, že mi teče krev z nosu, a bude to v pořádku, protože přeci "alespoň nějaké RP". Takhle to bohužel nefunguje. Žádost ti zamítám, zamykám, pouč se prosím.