Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban-dzardys


1.4.2023 23:36

Zdravím už je to nějaká doba od mého banu a rád bych se zeptal jestli je možná druhá šance jsem jiný člověk a pravidla znám už perfektně uvědomuji si svou chybu a už se nestane věřím že každý si zaslouží druhou šanci a také věřím že jsem už lepším člověkem rád bych kdyby @Dzardys naposledy přimouřil oči a hodil mi unban protože stojí to za to děkuji že jste to dočetli až sem přeji hezký večer všem.

3.4.2023 10:09

Podívám-li se do tvé historie, vidím pouze závažná porušení pravidel, která šla ruku v ruce s ničením hráčského zážitku. Přihlédnu-li současně na obsah této žádosti, nejsem si jist, zda bys za tak krátkou dobu prozřel a začal se chovat normálně. Až si dáš s žádostí o něco více práce a pokusíš se do ní vmístit něco jiného, než otřepané fráze, můžu nad případným unbanem popřemýšlet. Prozatím k tomu ale nevidím důvod.


Powered by LeoSight IFS
LT~24