Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o unban-SovietDog


Milanecko

Hráč

2
2.4.2023 11:02

dobry den chcem si požiadat o unban už je to rok čo mam permaban priznam sa že som porušoval pravidla a je na čase to zmenit chcem sa vratit na skimo lebo ma bavi chcem unban lebo chcem vam ukazat že dokažem normalne rpit a doučil som sa rp pravidla a už nebudem ich porušovat chcel by som unban koli tomu lebo ma bavi server hrat taktiež je to dobre spracovane a je tam kvalitne rp a podla mna si zaslužim druhu šancu každy robi chyby a uvedomujeme si to neskoro ked to už vratit nejde ale chcem vam ukazat že viem sa spravat normalne na servery bez porušovania pravidiel taky server ako mate vy som nenašiel a ani nenajdem vaš server ma strašne bavi a preto by som chcel unban a vratit sa zas k rp permaban mam koli DM asspling atd.. kebyže mi date druhu šancu už sa to nezopakuje ponaučil som sa na vlastnej chybe a server mi strašne chyba je tam dobry A-Team dobry ludia na servery taktiež chcem sa ospravedlnit celemu A-teamu ako som sa spraval na servery porušoval pravidla a aj @SovietDog viem že som ti nadaval ale bolo to koli tomu že ma mrzelo že som dostal na servery permu inač viem že stebou sa da normalne vychadzat a že si určite vpohode len si ma potrestal koli tomu porušovaniu pravidiel a prepač za to ako som sa k tebe spraval nadaval ti a spamoval je mi to luto ale už sa to opakovat nebude a svoje spravanie som zmenil a taktiež a už porušovat pravidla nechcem a ked mi date tu druhu šancu čo si budem važit ak mi ju date tak neporušim žiadne rp pravidlo som zmiereny že ak dostanem druhu šancu tak mi locknete učet a vadit mi to nebude a kludne nech budem aj pod dozorom A-teamu nech ma spectia a tak ale aj tak už rp pravidla nebudem porušovat a ja vam to dokažem ak mi date druhu šancu dakujem za všetko prajem a ospravedlnujem sa za chyby pekny zvyšok dna

Kevinkoboss18

Hráč

3
2.4.2023 14:32

pekne to maš rospisane snad ti daju šancu držim palce snad zas budeme rpit spolu :D

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban
3.4.2023 13:41

Celé to na mě působí jako tvá předešlá žádost, ve které jsi prakticky jenom prosil ale nedodal žádný důvod k udělení unbanu. Jinak tomu není ani tady. Zde prosíš jenom o odpuštění, druhou šanci a abych ti udělil unban. Máš 33 banu a mě zajímá důvod proč bych tě měl zrovna pustit do hry a udělit ti ten unban. Znovu opakují, nech si to celý promyslet a až budeš mít jasný důvod, tak si podej novou žádost, kde nebude každý řádek obsahovat slovo "prosím" "omlouvám se" atd. Prozatím tvou žádost opět zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~31