Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban nebo zkrácení trestu


michaleekqq

Hráč

6
2.4.2023 20:18

Zdravim chtěl bych prosím unban nebo zkrátit ban. Dostal sem ban za okrádaní pod 100h člověka chci vam vysvětlit proč bych chtěl unbun nebo zkratit trest. takže ja a kamaradi jsme chtěly okradat kamionáře tak přijel kamion a měl tint tak jsme se nemohli jak kouknout kolik měl hodin tak jsme si daly vysilačkou echo že pujdeme na něj a jak jsme střílely tak člověk odběhl a už jsme mohli vidět kolik měl hodin ale mezitim jsme po něm střílely bo jsme si mysleli že má nad 100h a jak jsme ji střelily tak jsme se rovnou mohly podívat a měla 49h tak jsme ji jenom vzaly do auta a chtěly jsme ji vyhodit někde u vody a ne ji okrast kdyžtak mám video. Jak jsme uviděly že nemá nad 100h tak jsme si řekli že to je už blbost aby jsme ji tam aspon nechaly tak jsme ji vzaly do auta a jely jsme ji někam alespon hodit ale ne zabit. A je to velka blbost když už jsme po ni střílěly atd a zasáhly ji tak aby jsme ji tak pak už jen tak nechaly a aby ona mohla jít pak na PSA nás udat. tak prosíme o unban nebo zkrátit ban ( Adela Kaniova, Honza Herca, Ondrej Othero ) 

3.4.2023 10:07

"Je zakázáno unést postavu, která má nahráno méně než 100 hodin (včetně)." V podstatě nikoho nezajímá, co jste s hráčem chtěli dělat, už jen skutečnost, že jste jej unesli, je sám o sobě problém. Pokud ti pravidla přijdou jako blbost a raději akci doRPíš, aniž by ses alespoň dotázal skrze /hc, je mi líto, ale ke zkrácení nevidím důvod. Máš 21 banů, to je k zamyšlení, zda pro tebe vůbec má smysl ještě vůbec někdy RPit "ilegál".


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024