Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN


filipdrdul

Hráč

6
2.4.2023 20:24

Zdravim dostal jsem ban na 72 hodin. Přečetl jsem si pravidla a vim že jsem udělal chybu kterou už nikdy neudělam a dělat nebudu. A timhle bych chtěl poprosit o UNBAN vim že to asi nedopadne ale zkusim to. Chybu kterou jsem udělal bych se chtěl omluvit tomu hračovi a zaroveň adminu. Ja už bych to nechtěl dělat a chtěl bych normalně hrat klidně by jste si mě mohli hlidat ale chtěl bych to napravit. Předem děkuji za odpověď

 

3.4.2023 11:31

Ahoj abych se ti tady vyjádřil, ban jsi dostal za DM, pravidlo 7 a Non RP injuries. 

Já ti nevím, pokud ti přijde v pořádku srazit někoho a následně ho rozstřílet před policejní stanici z důvodu že ti lehce odřel auto a ještě argumentovat tím, že druhý admin říkal že je to v pořádku. Což silně pochybuji, že ti nějaký admin tohle řekl. Tak si nemáme o čem povídat.

Pokud máš v plánu v tomhle porušování pokračovat tak budeš mít velké problémy nejen semnou ale i s ostatními členy Admin teamu. Takže ti doporučuju se vyvarovat nějakému ilegálnímu RP a radši zkusit legální RP.

Ban ti zachvilku vyprší takže v době čekání doporučuju pročíst pravidla ještě párkrát, ať si ujasníš co můžeš a co ne.

Vzhledem ke tvé historii dokážu říct že si prozatím na serveru více škodil než byl k užitku  takže ti žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~21