Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban/zkrácení.


Adiko

Hráč

38
3.4.2023 10:05

dobri
Včera jsem dostal ban kolem 23:40 za nonrp drive. Naháněl jsem raptor kterej si to klasicky vzal do offroadu. Já se v té situaci nacházel v A8. Samozřejmě raptor to vzal přes písek tak jsem to vzal i já kde jsem jel 30km/h abych neporušil žádné pravidlo (schválně jsem si dával pozor ale tak asi nestačí). Pak jak jsem pomalu přejel písek tak jsem se ocitnul na vyježděné písečné cestě která je vyznačená i na mapě, tady jsem trochu zrychlil, předse to je už vyježděné a tak jsem si troufnul na cca těch 40km/h. Stojím si zatím že jsem žádnej nonrp drive neporušil a proto bych byl rád za unban nebo zkrácení.
Díky

3.4.2023 11:19

Poprosím nějaké video k celé situaci, pokud jsi schopen jej dodat.

Adiko

Hráč

38
3.4.2023 11:21

video mám jen jak dostal, jinak nic.

3.4.2023 11:50, naposledy upraveno 3.4.2023 11:54 uživatelem Dzardys

No, pokud se podívám na podatelovu medicínu a rozhodnu se ji použít jako argument ďáblova advokáta, rád poukážu na svou pomaturitní zkušenost se svým tehdejším ženolapem, VW Lupo. Výši podvozku udává výrobce někde kolem 119 jednotek, přihlédneme-li na skutečnost, že jsem prostorově výrazný mladý kluk a můj tehdejší povoz sloužil jako taxík pro ještě výraznějšího spolužáka, byla skutečná výše opravdu ještě o něco nižší. To mi však nikterak nezabránilo tohoto rošťáka rozpálit na 50 km/h a štrádovat si to po polňačce, viz

Spoiler

Povozu se vůbec nic, pominu-li zasekanou trávu mezi poklicemi, nestalo. Jo, zasekli jsme se, v důsledku blátivé cesty. Stačilo párkrát vytůrovat zpátečku a ejhle, mohl jsem jet zpět.


Co se tím však básník snaží říci? Není nereálné provozovat níže postavená vozidla na nebezpečnějších trasách, než je poměrně rovný písčitý/travitý povrch. S ohledem na komentář od Lionnela, kde se přiznal, že tu závažnější část stížnosti má na svědomí on ve svém Exploreru, k čemuž mi byly dodány důkazy, v tvém případě vidím jen opravdu krátký úsek jízdy. Na základě tohoto úseku stavím verdikt, že po přehodnocení celé situace shledávám Adika nevinným ve věci porušení RP drivingu.

Samozřejmě očekávám stížnost, současně se těším na hlášky typu "Džardys zase nadržuje PSA" a v galerii jsem si již zvýraznil i nějakou foto/videodokumentaci ze své tehdejší jízdy, kterou velice rád zašlu SedliXovi za účelem nejen pobavení, ale i podložení mnou rčených faktů. Na základě dodaného důkazního materiálu si však netroufám tvrdit, že bych v tomto ohledu mohl být nějak přeargumentován, přesto však známe rčení, že štěstí přeje připraveným. V průběhu tohoto odpoledne ti ban zruším buď já osobně, nebo o to požádám některého z kolegů.


Na závěr přikládám ještě fešáka v terénu, snad to jeho zdejší fanoušci ocení. Loučí se s vámi věčně neférový Džardys 🖖

Spoiler

Powered by LeoSight IFS
LT~61