Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Systém "Leaders" pro každou frakci


romanremeslo

Hráč

1
3.4.2023 11:38

Ahoj, soudruzi. No tak, já chci vám nabídnout takový systém, kterej se nazývá "vůdce", alebo "leaders"

jedna se o tom, že v každé organizaci bude určitej člověk, kterej bude sledovat za členy svoje organizace a u každého člena bude svůj úroveň, jakože od 1 do 10. Mám příklad: Policejní stanice
1 úroveň: Traine
2 úroveň: mladší oficer
3 úroveň: oficer
.. atd
Snad chápete co chci říct? No, dobrá. Taky každej leader bude se měnit každý měsíc. Jak se to bude stávat? Vysvětlím teď.
Ten způsob se nazývá "Calling". Když hlavní administrátoři dělají na fóru témat a pak tam lidé reagují a píšou svou anketu. Např :

IC information:
Věk: 25
jmeno: Adolfo Lambardi
Plány na organizaci Policie: Chci vylepšit práci policii v našem státu!
Krátká biografie: Narodil jsem se v roce 1927 na Sicílie.. Atd.

OOC Info:
věk, jméno, skype/discord..

No, docela to je právě tak. Pak administrátoři volají každého kandidáta a dělají svůj výběr.
Taky moc důležité: pokud Leader(vůdec) se bude špatně chovat, administrátoři budou ho varovat a pokud ten nic neudělá - je třeba bude dát mu výpověď

Taky leader musí sledovat za svou části fóry a každej den dělat přijetí do organizaci, pomocí zpráv v obecný chat, jako:

Ahoj, stát! Dnes se koná přijetí do Armády SF! Pokud jsi připraven sloužit pro stát a umíš držet v rukách automat - tak příď!

No, tohle je všechno. Sory za mou češtinu, to fakt není můj rodný jazyk. Mým snem je změnit českej samp/MTA a doufám že tato nabídka něčím pomůže. Pokud máte zájem - pište a pomůžu všechno upřesnit 🙂

3.4.2023 12:34

Promiň, ale tohle je zbytečnost. Totálně by to pokazilo celé skimo. Myslím, že státní frakce jsou v naprostém pořádku a jsou tam již nyní dost schopni hráči, kteří se o svojí frakci umí perfektně postarat. 

3.4.2023 13:17, odstraněno 3.4.2023 13:17 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~58

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo