Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PERMA-BAN by @SovietDog


kendi

Hráč

25
3.4.2023 23:08

Zdravím všechny čtenáře této žádosti o UNPERMU rád bych tu ujasnil pár věcí co bych tu chtěl zmínit a rozvést trochu více.  předem se omlouvám na chyby  jak už gramatické tak smyslové píšu tu žádost teoreticky po 3 teď jsem si jednu připravenou omylem smazal . Pojďme tedy na to ať vás moc nezdržuji. fázi bude cca 5 možná více.  

 

1. Moje rp 

Moje rp samo o sobě je nepředvídatelné občas dobré občas zlé ale i  tak každý dělá chybi . Na účtě zvaném @kendi mam cca 1700 hodin a za ten čas toho člověk hodně dokáže.  Já jsem upřímně moc nedokázal ale za to jsem si našel spoustu kamarádů a za to jsem hrdý.  Moje rp není nějak specifické upřímně jsem normální hráč co tu začínal s kamarádama a jako jediný tu zůstal protože mě to až neskutečné chytlo ta komunita ta hra ty servery boží a jako první server na kterém sem to bral vážně. Za těch pár hodin jsem si hodně věcí našel ne jen lidi ale spoustu dalších věcí a za to jsem rád Moje rp není nejlepší a ani nejhorší tím bych chtěl taky dodat že pokud se dostanu na server tak se nechám preskoušet od HT.

 

2. Lhaní a celkově Moje chování 

Moje chování je neurčitelné někdy se chovám jak idiot a někdy jsem v pohodě,  vše tohle jsem si za těch pár hodin uvědomil a přiučil . Lhaní ano to byla chyba ale Zároveň mě to poučilo lhát se nemá ale vše má svoji mezi a ono vás to časem proškolí samo . Někdy jsem si hrál na idiota a na namachrovaneho blbečka a nebo taky někým nazvaný *NPC* nebudu tu nějak hamižně ukazovat na hráče které o mě hamižne mluvili a tak dále předce jsme jen lidi a ne roboti vždy se najdou lidi co si nesednou.  Lhaní k @SovietDog nebyla nejlepší cesta a ať už jsem udělal cokoliv a byl naštvaný jakkoliv tak jsem si tu permu udělal sám..

 

3. Za co jsem dostal Ban. 

Ban jsem dostal za svoji nedbalost . Ať koliv bych teď nejradši hrál tak nemohu.  Ban jsem dostal taktéž za umlčovaní obcházení Banu chápu nebylo to zrovna nejlepší řešení ale tak život je jen 1 . Možná to teď nedává smysl ale já jsem rád za celé svoje rp a svoje chybi nejsem 1 ani poslední co dostane permu . Někdy je hold Pech. Taktéž Moje historie je taky rozsáhlá a není se čemu divit. Vždy jsem byl a vždy budu nějaký odlišný. 

 

4. Co vše jsem si uvědomil 

Co vše sebou bere PERMA ? To je hodně diskutabilní otázka a já bych to tu rád trochu objasnil.  Ať už jste jaký koliv tak vždy se najdou jelita jako jsem já.  A tedy k ttématu. Některých věcí lituji a některých ne. Hlavně jsem si ujasnil že nejsem takovej frajer jak jsem si myslel a vždy se najde někdo lepší jak já.  Další věc je že se nemá lhát vždy to vyjde na povrch , a ne vždy to dopadne nejlépe . Pár lidí jsem ne málo naštval a proto mě nemají v lásce což upřímně chápu. 

5. Omluva

Jako poslední téma je omluva a poděkování . První poděkování patří @neznamy#9212 ty jsi tak fajn člověk že to nedokážu popsat nikdy jsi se na me nezlobil a jsi strašně fajn . Druhé místo patří @neznamy#7229 toto je to samé přes kopírák vždy se na mě obrátil s klidnou hlavou ať už se stalo cokoliv .Další člověk kterýmu patří další velké dítě @craftingclone ty jsi mě vyvedl z těch největších sra*ek a ukázal jsi mi cestu a za to ti strašně děkuji.  Další člověk co mu patří velký díky je @slaďoch tento člověk je moji oporou i když to není vidět tak vždy při mě stal ať už jsem byl naštvaný nebo klidný . Poslední člověk co se mi teď vybavuje je @neznamy#9861 nebo @neznamy#9518 pro některé z vás krysa ale pro mě? Člověk co mi dokáže během 1 minuty udělat jinou náladu protě frajer.  Moc díky všem který jsem tu označil i neoznacil všech si vás vážím.  

6.Závěr 

Ešte jednou se omluvám za chyby co jsem udělal a napáchal ať už ve hře nebo tu v textu jak říkám už jsem to měl napsané ale smazal jsem to . Vše teď píšu po  druhé a je možné že je tu jsou chybi 

Díky všem kendi...

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~25