Název frakce: BCS Cars&Parts
Typ frakce: Mechanická dílna
Zakládající členové: Bianca Costa Silva
Startovní kapitál: 100000
Popis frakce: Zdravím původně jsem chtěl obnovit frakci Nazari Clothing, ale napadlo mě něco snad lepšího.
Frakce by byla z počátku jen dovozce autodílů, ale časem bych ji rád rozšířil klidně až na automobilku (záleží jak se bude v podnikání dařit)
-
Nejprve by frakce začala tak, že by dovážela náhradní díly k vozidlům z ciziny. Zde by bylo potřeba udělat nějakou automatiku jako bylo například Nazari Clothing. Jednoduše řečeno by zaměstnanec zajel na nějaké místo do přístavu například, kde by se mu do auta naložili autodíly, které by odvezl do sídla firmy, kde by je passive Rp roztřídil a poté odvezl například do nějakého Pay n Spray. Zaměstnanec by dostal za dovoz nějaké peníze a nějaké peníze by dostala i firma. (Prostě stejný princip jako Nazari Clothing jen by se nevozilo oblečení ale autodíly)
-
Další věcí, kam by se frakce mohla časem případně rozrůst by mohl být import automobilů. Firma by mohla mimo autodílů dovážet z ciziny i auta, které by poté mohla prodávat na trhu SA. (Toto není zatím moc promyšlený přecejen to je až další případný krok)
- A poslední krok, kam by se firma mohla rozrůst je to, že by mohla nakupovat různé materiály a z nich poté vyrábět vlastní značku vozů. (Tady taky není moc co vymýšlet, na Skimu už to dříve bylo)
Dále by ještě zaměstnanci mohli třeba opravovat a lehce upravovat vozidla.
Frakci bych rád dostal alespoň pro bod č.1, který je zásadní (ostatní body nutně nepotřebuji)
**Název frakce**: BCS Cars&Parts
**Typ frakce**: Mechanická dílna
**Zakládající členové**: Bianca Costa Silva
**Startovní kapitál**: 100000
**Popis frakce**: Zdravím původně jsem chtěl obnovit frakci Nazari Clothing, ale napadlo mě něco snad lepšího.
Frakce by byla z počátku jen dovozce autodílů, ale časem bych ji rád rozšířil klidně až na automobilku (záleží jak se bude v podnikání dařit)
1. Nejprve by frakce začala tak, že by dovážela náhradní díly k vozidlům z ciziny. Zde by bylo potřeba udělat nějakou automatiku jako bylo například Nazari Clothing. Jednoduše řečeno by zaměstnanec zajel na nějaké místo do přístavu například, kde by se mu do auta naložili autodíly, které by odvezl do sídla firmy, kde by je passive Rp roztřídil a poté odvezl například do nějakého Pay n Spray. Zaměstnanec by dostal za dovoz nějaké peníze a nějaké peníze by dostala i firma. (Prostě stejný princip jako Nazari Clothing jen by se nevozilo oblečení ale autodíly)
2. Další věcí, kam by se frakce mohla časem případně rozrůst by mohl být import automobilů. Firma by mohla mimo autodílů dovážet z ciziny i auta, které by poté mohla prodávat na trhu SA. (Toto není zatím moc promyšlený přecejen to je až další případný krok)
3. A poslední krok, kam by se firma mohla rozrůst je to, že by mohla nakupovat různé materiály a z nich poté vyrábět vlastní značku vozů. (Tady taky není moc co vymýšlet, na Skimu už to dříve bylo)
Dále by ještě zaměstnanci mohli třeba opravovat a lehce upravovat vozidla.
Frakci bych rád dostal alespoň pro bod č.1, který je zásadní (ostatní body nutně nepotřebuji)