Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] BCS Cars&Parts


Pavel42

Hráč

27
20.7.2018 09:40

Název frakce: BCS Cars&Parts

Typ frakce: Mechanická dílna

Zakládající členové: Bianca Costa Silva

Startovní kapitál: 100000

Popis frakce: Zdravím původně jsem chtěl obnovit frakci Nazari Clothing, ale napadlo mě něco snad lepšího. Frakce by byla z počátku jen dovozce autodílů, ale časem bych ji rád rozšířil klidně až na automobilku (záleží jak se bude v podnikání dařit)

  1. Nejprve by frakce začala tak, že by dovážela náhradní díly k vozidlům z ciziny. Zde by bylo potřeba udělat nějakou automatiku jako bylo například Nazari Clothing. Jednoduše řečeno by zaměstnanec zajel na nějaké místo do přístavu například, kde by se mu do auta naložili autodíly, které by odvezl do sídla firmy, kde by je passive Rp roztřídil a poté odvezl například do nějakého Pay n Spray. Zaměstnanec by dostal za dovoz nějaké peníze a nějaké peníze by dostala i firma. (Prostě stejný princip jako Nazari Clothing jen by se nevozilo oblečení ale autodíly)

  2. Další věcí, kam by se frakce mohla časem případně rozrůst by mohl být import automobilů. Firma by mohla mimo autodílů dovážet z ciziny i auta, které by poté mohla prodávat na trhu SA. (Toto není zatím moc promyšlený přecejen to je až další případný krok)

  3. A poslední krok, kam by se firma mohla rozrůst je to, že by mohla nakupovat různé materiály a z nich poté vyrábět vlastní značku vozů. (Tady taky není moc co vymýšlet, na Skimu už to dříve bylo)

Dále by ještě zaměstnanci mohli třeba opravovat a lehce upravovat vozidla.

Frakci bych rád dostal alespoň pro bod č.1, který je zásadní (ostatní body nutně nepotřebuji)

20.7.2018 11:25
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Tanny

Hráč

0
20.7.2018 14:32

@Toaste on už má návrh Rataj o import a export už týden asi prý se na to koukne a zkusí říkal. ale jsem PRO

Ardon

Hráč

2
20.7.2018 16:55

Souhlasím s návrhem, pokavaď by se IC domluvilo o spolupráci s R&B Tunings .. (Po dnešní úpravě ceníku bych potřeboval díly -20.7.2k18)

26.7.2018 19:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
29.7.2018 23:10

Schváleno jako dílna. Pro vytvoření frakce kontaktuj administrátora prostřednictvím report systemu.

Pro rozšíření působnosti frakce dle návrhu kontaktuj Rataje. Vlastní automobilku nebude možné vytvořit, ale na ostatních bodech se můžete zkusit dohodnout a možná vymyslíte i něco dalšího.


Powered by LeoSight IFS
LT~32