Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unperma ban


doksnuppy

Hráč

1
4.4.2023 12:38

Za těchto 20 dní jsem stihl přečíst a znovu si zopakovat všechna pravidla spojená s Leosightem a Skimo RP, taktéž jsem si dal nějakou tu pauzu od her a počítače celkově a tím si myslím že tentokrát (jestli dostanu ještě jednu šanci) budu rozumnější a taktéž spravedlivější celému kolektivu.

 

Vše co jsem chtěl napsat, jsem sepsal do minulé žádosti takže to tady v krátkosti zopakuji a znovu slibuji, že tentokrát to bude naposled co mě uvidíte s žádostí o UPB.

 Omlouvám se VŠEM za tuto situaci, omlouvám se A-Teamu za to že toto musí řešit a zatěžovat si tímto hlavu, omlouvám se celému HZS sboru za odcizení IZS vozidla, omlouvám se  za to že se na tuhle šaškárnu kterou jsem provedl musel koukat, omlouvám se 
 

Tak jo, doufám že se tato žádost po mně dala přečíst a že byla alespoň trošku srozumitelné napsaná. Taktéž vám děkuji že jste si udělali čas na to si tuto žádost přečíst a případně zareagovat jak už srdíčkem, fajfkou, komentářem nebo také křížkem. Přeji vám všem klidný zbytek dne a doufám, že se co nejdříve uvidíme zase v IC světě. Radim se loučí, snup fedddynko

Powered by LeoSight IFS
LT~13

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Adaamekk

300Kč dnes v 15:54

FerryCZ

425Kč dnes v 11:58

dikobras

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024

Tomasek123

Registrován 27.4.2024