Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Malé úpravy - KIK0


KIK0

Hráč

26
6.4.2023 18:55

Krásny podvečer vám prajem. Napadlo ma pár nápadov ktoré by sa mohli pridať na server, nie sú to žiadne návrhy ktoré musia byť pridané ešte dnes večer, ale ak nebude čo pridať tak toto by bola dobrá možnosť. 

1. Pridať vyťahovanie nosítok všetkým IZS členom 

Často sa mi pri RP ZZS stáva že ak požiadam nejakého člena HZS/PSA o pomoc a to donesenie scoop-ramu/KED vesty a nosítiek tak to môžu len zaRPit a na koniec si ich aj tak musím doniesť sám keď že oni to nemôžu. Mohlo by to fungovať rovnako ako to majú členovia ZZS, kliknutím pravým tlačidlom myši na vozidlo a možnosť "nosítka".

 

2. Pridať SIM kartu

Troška zmeniť systém telefónu a čísel. Zmeniť systém číslo priradenému k telefónu, aby sa to vzťahovalo na SIM kartu ako to je aj v našom bežnom živote. Je to viac realne. Pridať viac druhov SIM kariet, kreditná SIM, paušal a nakoniec eSIM. Kde pri odcudzení telefónu so eSIM by nedošlo k stráte kontaktov. Dalo by sa pridať aj možnosť internetu (dat) aby to tiež fungovalo za peniaze, ale to je už troška na väčšiu prácu. A myslím si že fungovanie paušalu nemusim rozpisovať, každý vieme ako to funguje.

 

3. Pridať možnosť heal zadarmo

Pridať možnosť sa v nemocnici vyliečiť zadarmo a to tak že by sa pridála možnosť ľahnuť si na lôžko. Kliknutím pravým tlačidlom myši na lôžko a vybraní možnosti " Vyliečiť " . Za 1 reálnu minutu by to hráčovi doplnilo 20% HP. Je to tiež troška viac reálne ako instant heal od NPC alebo doplenie HP jedlom. 

 

4. Pridať GPS lokáciu k 911 call

Pridať automatický checkpoint ktorý by sa ukázal na mape (F11) pre členov IZS. Často sa stáva že hráč zadá lokáciu " Los Santos " a to je trošku väčšia rozloha a nájsť niekoho nie je možné. V realite tak tiež 911 vyžaduje všetké podrobné inforácie o lokácii a tak tiež vedia použiť GPS z telefonu.




Ďakujem za prečítanie, ak máte niekto nejakú pripomienku k návrhom tak sa o nich kľudne podelte. 
 

 

 

 

 

 

Artistiques

Hráč

32
6.4.2023 19:07, naposledy upraveno 6.4.2023 19:30 uživatelem Artistiques

Ahoj, nebudu se rozepisovat, odpovím v bodech…

1. Už je, pokud se nepletu, nicméně to není takový problém. Spíš by to chtělo zablokovat všem kdo nejsou v IZS braní těch nosítek, buguje to a když někoho ošetřuješ, vleze ti na nosítka tak, že si je veme…

2. Telefon má spoustu dalších chyb, můžu ti říct, že něco jako update ohledně mobilů bude.

3. Asi není co dodat, nápad dobrý, nicméně dost možná zbytečný… Tím že tě instahealne NPC se neruší tvoje povinnost rpit injuries. To že to stojí 20.000,- je sice nepříjemné, ale podívej se na to z jiného úhlu…
Tímhle utrácením se redukuje množství peněz v oběhu, inflace je na Skimu neskutečná a tohle je jeden z nástrojů, který tu inflaci drží na uzdě nebo ji zpomaluje.

4. Nah, uplně by vymizely fake-cally, ta složitost hledat to místo, ten někdo kdo neustále oznamuje bombu v okolí Montgomery by byl hned dopadenej a my bychom nemuseli zřizovat pyrotechnickou jednotku, kriminálka by měla míň RP atd atd atd, protože by všichni věděli, kde se oznamovatel nachází. 

Edit: Planých poplachů HZS bylo za minulý měsíc 13, z toho se cca 5 týkalo již zmíněné bomby. 122 nehod opravdu nesvědčí o tom, že by nebyli členové IZS schopní tu nehodu najít 🤷🏻‍♂️. Co by ale dávalo smysl by byl product, kterým by jsi mohl odeslat někomu konkrétnímu souřadnice a jemu by se zobrazila vlaječka na mapě (nebo něco na ten způsob, hlavně už žádné SOS tlačítka napojené na 911 a podobný vychytávky 😀😀😀😀)

KIK0

Hráč

26
10.4.2023 18:04

Krásny deň sa praje.

1. Stále to nie je pridané, a to že ich niekto kradne mi príde skôr ako porušenie pravidla zdravý rozum.

2. To si myslím že ocení mnoho ľudí.

3. Myslím si že tých 15 tisíc čo tam človek zaplatí tak to ekonomiky nepomôže, hlavne ak tú možnosť používajú hráči s veľkým množstvom peňazí, nejaký nový hráč radšej dostane PK lebo nevie že je aj tak za to poplatok. A na ekonomiku je potreba zmeniť iné veci.. 

4. No to je dosť sporné, aspoň väčšina od ZZS by GPS privítala.. Ak chceš " zažiť to vzrúšo " hľadania toho miesta tak nemusíš používať tu F11, môžeš to robiť "surovo".


Powered by LeoSight IFS
LT~37