Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UBAN PLSKY

pekarek

Hráč

1
6.4.2023 19:52

dobrý den spravci a modeři 

chtěl bych požádat o unban kterej jsem dostal cca před 1 rokem 

chtěl bych vám povědet že se mi stejská a pořádně jsem se připravoval na jiních mín popularních rp serveru 

takže už nejsem nováček a už jsem skušení ohledně pravidel, pravidla skima jsem si pečlivě četl místo učení takže je znám skoro na spamět.

Taky bych chtěl jsem se omluvit celím srdíčkem stejská se mi po fajn komunitě a po svím bmw a pracím 

předem se omlouvám za gramatiku  a děkuji <3

pekarek

Hráč

1
7.4.2023 15:49

Dobrý den zase píšu znovu to co jste si přečetli to psal muj bratranek napsal to fakt docela divně neskutečný proto žadam o unban jinak. Takže ano dostal jsem cca ban před rokem a to jsem dostal zduvodu že jsem porušil pravidla takže to bylo FRP a nožem jsem utočil na nějakou ženu před nemocnici takže tuhle hruzu co jsem udělal se předem omlouvam další naučil jsem se už jak spravně erpit takže prosím o unban děkujui moc a prosím nečíst to co psal muj bratranek dekuju ještě jednou💀zatím ahoj a přeji hezký den počkam na vaši odpoved 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
8.4.2023 12:55

Napadá mě otázka proč si necháváš psát žádost bratrancem, nevidím v tom logiku. Mimo i ta "tvá" žádost co jsi psal ty je velice krátká, nevidím v tom sebemenší důvod ti unban udělit. Tak tě prosím aby sis dal se žádosti více práce a napsal si jí příště sám.