Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban vol 3.0 - SovietDog

neznamy#8683

Smazaný účet

10
6.4.2023 19:56

Žiadosť  o unban (3.0)

Za čo mi bol udelený perma-ban ?

• Recidivita
  • Odpojenie z RP Akcie
  • historia
  1. Recidivita a odpojenie z RP Akcie

Tieto dve „Témy“ spolu súvisia , za posledných pár bánov ktoré z väčšej časti boli kvôli odpojeniu z RP Akcie , sám by som sa z RP Akcie neodpájal. Keďže má nič nezaskočí a RPenie nie je iba o výhrach. Ale ako som písal v poslednej žiadosti o unban , mál som problémy s počítačom tím že sa prehrieval , koľko krát sa aj vypol. Občas aj s internetom a to bol hlavný dôvod prečo , som zaviedol optiku a.k.a zavolal technika ktorý mi natiahol kábel všetko zapojil a bol som happy. Čo sa týče počítača , po perme letel o zem , nervy som mal po strop. Avšak nemal som v zaujme ísť vypisovať Sovietovi do DMs že to nie je moja chýba.

Prijal som to a vytočený som išiel spať.

1. História

Chýbam vo svojej histórii sa snažím vyhnuť veĺkým oblukom , no nie vždy sa mi to podarí. Za svoju históriu sa ani veľmi nehanbím , každý nejako začínal. Síce tu spomínam že sa za ňu nehanbím , ale mrzí má ten nespočet banov , problémov a riešenie s adminmy.

1. Ospravedlnenie

Moje ospravedlnenie patrí všetkým adminom ktorí museli riešiť problémy so mňou alebo týkajuce sa mňa , minulosť už nedokažem zmeniť ale  budúcnosť ešte áno. Hlavne sa ospravedlňujem sovietovi a Keksikovi pri ktorom sa mi prehrial komp a vypol sa. Snažil som sa mu napísať avšak som ho niekde na DC nenašiel.

-toyesk out

8.4.2023 12:51

Já už ti jednou druhou šanci dal, tak nevidím důvod proč bych ti měl dat další. Serveru si jenom škodil podle historie. Takže bohužel ale ode mě se unbanu nedočkáš.