Zdravím , chtěl bych zkracení/zrušení trestu od @SovietDog. A uvedu tu pár důvodu proč bych mohl dostat unban a nebo jak jsem dostal permu.
1. Kvůli čemu a jak jsem se dostal k perma banu ?
Začalo to jako normální hraní skima. Po těch pár hodinách jsem dostal nemálo banu. Postupem času jsem si udělal fakt velkou historii. Jednou jsem prohlásil že * mě ta perma téže čeká * po pár týdnech jsem opravdu dostal Perma ban. Ban jsem dostal za mojí blbost a to zrovna tu největší... * Nenahlášení obcházení banu (Permanent) *
V tu chvilku jsem si opravdu uvědomil že jsem v prd*li. Nikdy jsem se tak moc neodsuzoval jako v tu chvilku , přes hlavu mi prošli všechny hezký i nehezký vzpomínky které jsem tam s určitým lidmi. Tím nemyslím tu partu.. každopádně jsem se s tou partou seznámil , ešte než se rozepíšu o té partě tak chci říct že toho nelituji a litovat ani nebudu ani nechci . Každopádně spatky k tomu jak jsem se s nima seznámil , v jednu chvíli jsem se pohadal s kamarádem a napsal mi @craftingclone pm nebudu psát jakou ale prostě napsal. Pozval mě do voic pokecali o tom co mě trápilo a nějak jsme si sedli. Postupem času jsem začal zapadat do party a cítit se jako člen každopádně jsem se dozvěděl že @neznamy#9518 nebo @neznamy#9861 má permu , nechtěl jsem být praskač a hned dávat report. Nechal jsem si to v tajnosti , což byla chybka @neznamy#9518 se rozhodl udat Kikina neboli @Kikin . Což byla na jednu stranu špatná i dobrá věc, jeden z jeho kamarádů i jeden z našich bývalých ho udal též . A v tu chvíli to přišlo v tu chvíli mi vše přišlo zpomalené a najednou prd perma. Těch posledních chvil jsem nějak neškodil servru ani nic podobného.
2. Co sebou perma nese ?
V tu chvilku jsem zjistil že skimo bylo moje jediná hra na které jsem opravdu dost času strávil a během 5-6 min jsem o všechny ty hodiny majetek a všechno kolem toho Stratil. Což si člověk neuvědomí když hraje ani se moc nebojí ty Permy ale jak na něj dopadne tak si vše uvědomí jaká to byla chyba a jak to mohl udělat lepší aby nedostal Permanentní ban , celkově si začne vše co udělal vyčítat a uvědomovat si celou situaci. Nechtěl nějak uškodit jen si zahrát a užít srandu . Jenže už to moc opravit nejde, sice během pár týdnů možná i měsíců dostane unban . Ale i tak stalo to za to ? Určitě Ne. Tím chci upozornit všechny hráče kteří ešte neměli permu ať si rozmysli všechny své kroky, ať už to je cokoliv myslete .
3. Proč bych měl dostat šanci?
Upřímně si nevybavuji že bych nějak hodně škodil serveru nebo nějak odrazoval hráče od RP. Myslím že jsem byl normální hráč a moc lidí jsem proti sobě neměl. Navíc jsou prázdniny a já nemám moc co na práci. Bohužel nevím jestli mi @SovietDog dá šanci , sice mohu doufat ale není to na 100%. Sice jsem ho dosti otravoval ale ať už jsem dostal permu za cokoliv tak se za to na něj nezlobím moje blbost. Doufám že si tohle přečte a dá mi šanci moc bych si to přál a taktéž bych se na skimo znovu rád podíval.
4. Poděkování lidem na kterých mi záleží
Ať už se tam dostanu nebo ne chci tu zmínit pár lidí co mám opravdu na srdci a budou tam na vždy. První kým začnu je @neznamy#8500 ty jsi tak fajn chlápek že ani nevím co k tobě říct nemáš ani jedno mínus a nikdy jsem na tebe nebyl naštvaný. @Sladoch tohle už je jiný level u tebe už jsem ne málo krát bouchl do stolu . Ale furt jsi člověk co mi několikrát pomohl a mám tě strašně moc rád. @neznamy#7229 ty jsi fakt třída vždy mě pobavíš jen slovem s tebou je sranda hrat mam tě moc rád. @SilveR ty ano ty.. ty jsi člověk kterej mě kolikrát nasr*l a kolikrát překvapil ale taktéž nemáš žádné mínus a jsi fajn chlapák mam tě rád. @ReFlegZ ty jsi tu semnou od začátku největší zabijak ze všech . Na to kolik ti je tak jsi strašně fajn kluk a taktéž tě mám rád. @mariox ty jsi moje láska k tobě není co říkat jsi frajer .
5. Závěr
Přeji všem čtenářům pěkně čtení a omlouvám se za svoje chyby i ve hře i v textu . Mějte se...kendi
Zdravím , chtěl bych zkracení/zrušení trestu od [user:475]. A uvedu tu pár důvodu proč bych mohl dostat unban a nebo jak jsem dostal permu.
1. Kvůli čemu a jak jsem se dostal k perma banu ?
Začalo to jako normální hraní skima. Po těch pár hodinách jsem dostal nemálo banu. Postupem času jsem si udělal fakt velkou historii. Jednou jsem prohlásil že * mě ta perma téže čeká * po pár týdnech jsem opravdu dostal Perma ban. Ban jsem dostal za mojí blbost a to zrovna tu největší... * Nenahlášení obcházení banu (Permanent) *
V tu chvilku jsem si opravdu uvědomil že jsem v prd*li. Nikdy jsem se tak moc neodsuzoval jako v tu chvilku , přes hlavu mi prošli všechny hezký i nehezký vzpomínky které jsem tam s určitým lidmi. Tím nemyslím tu partu.. každopádně jsem se s tou partou seznámil , ešte než se rozepíšu o té partě tak chci říct že toho nelituji a litovat ani nebudu ani nechci . Každopádně spatky k tomu jak jsem se s nima seznámil , v jednu chvíli jsem se pohadal s kamarádem a napsal mi [user:2053] pm nebudu psát jakou ale prostě napsal. Pozval mě do voic pokecali o tom co mě trápilo a nějak jsme si sedli. Postupem času jsem začal zapadat do party a cítit se jako člen každopádně jsem se dozvěděl že [user:9518] nebo [user:9861] má permu , nechtěl jsem být praskač a hned dávat report. Nechal jsem si to v tajnosti , což byla chybka [user:9518] se rozhodl udat Kikina neboli [user:10726] . Což byla na jednu stranu špatná i dobrá věc, jeden z jeho kamarádů i jeden z našich bývalých ho udal též . A v tu chvíli to přišlo v tu chvíli mi vše přišlo zpomalené a najednou prd perma. Těch posledních chvil jsem nějak neškodil servru ani nic podobného.
2. Co sebou perma nese ?
V tu chvilku jsem zjistil že skimo bylo moje jediná hra na které jsem opravdu dost času strávil a během 5-6 min jsem o všechny ty hodiny majetek a všechno kolem toho Stratil. Což si člověk neuvědomí když hraje ani se moc nebojí ty Permy ale jak na něj dopadne tak si vše uvědomí jaká to byla chyba a jak to mohl udělat lepší aby nedostal Permanentní ban , celkově si začne vše co udělal vyčítat a uvědomovat si celou situaci. Nechtěl nějak uškodit jen si zahrát a užít srandu . Jenže už to moc opravit nejde, sice během pár týdnů možná i měsíců dostane unban . Ale i tak stalo to za to ? Určitě Ne. Tím chci upozornit všechny hráče kteří ešte neměli permu ať si rozmysli všechny své kroky, ať už to je cokoliv myslete .
3. Proč bych měl dostat šanci?
Upřímně si nevybavuji že bych nějak hodně škodil serveru nebo nějak odrazoval hráče od RP. Myslím že jsem byl normální hráč a moc lidí jsem proti sobě neměl. Navíc jsou prázdniny a já nemám moc co na práci. Bohužel nevím jestli mi [user:475] dá šanci , sice mohu doufat ale není to na 100%. Sice jsem ho dosti otravoval ale ať už jsem dostal permu za cokoliv tak se za to na něj nezlobím moje blbost. Doufám že si tohle přečte a dá mi šanci moc bych si to přál a taktéž bych se na skimo znovu rád podíval.
4. Poděkování lidem na kterých mi záleží
Ať už se tam dostanu nebo ne chci tu zmínit pár lidí co mám opravdu na srdci a budou tam na vždy. První kým začnu je [user:8500] ty jsi tak fajn chlápek že ani nevím co k tobě říct nemáš ani jedno mínus a nikdy jsem na tebe nebyl naštvaný. [user:6679] tohle už je jiný level u tebe už jsem ne málo krát bouchl do stolu . Ale furt jsi člověk co mi několikrát pomohl a mám tě strašně moc rád. [user:7229] ty jsi fakt třída vždy mě pobavíš jen slovem s tebou je sranda hrat mam tě moc rád. [user:6878] ty ano ty.. ty jsi člověk kterej mě kolikrát nasr*l a kolikrát překvapil ale taktéž nemáš žádné mínus a jsi fajn chlapák mam tě rád. @ReFlegZ ty jsi tu semnou od začátku největší zabijak ze všech . Na to kolik ti je tak jsi strašně fajn kluk a taktéž tě mám rád. [user:2639] ty jsi moje láska k tobě není co říkat jsi frajer .
5. Závěr
Přeji všem čtenářům pěkně čtení a omlouvám se za svoje chyby i ve hře i v textu . Mějte se...kendi