Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Výroba a prodej drog.


Hemalkod

Hráč

24
7.4.2023 08:27

Mám zde návrh na úpravu výroby a prodeje drog, a je to celkem zajímavé.

Začněme asi výrobou ta byla zachované, akorát by se mohla přidat random minihra, jako z modulu product. A u pěstování marihuany by se mohla přidat možnost že když se sebe vypěstovaná, je zde šance na to že vám padnou další jejích semínka, v tomuto, by se rovnou mohl přidat interiér zvětšeného skleníku, či by to nemusel ani být nějaký ten interiér skleníku ale třeba by se mohli přidat květináče, do kterých by se to sázelo.... A ještě k té výrobě, hodilo by se spíše, na výrobu drog, nějaký speciální nábytek který by se dal koupit jen v doupěti a přes něj by se to vytvářelo. (mimo jointu samozřejmě)

Dále prodej, napadlo mě že by to mohlo fungovat tak že by hráč, napsal příkaz /selldrugs, nebo nějaký podobný. Následně by se náhodně kolem hráče spawnlo jedno npc, vyznačeně červeně na mapě, k tomu by se přistoupilo, klikli na něj, a dali tlačítko prodatdrogy, to by si od vás vzalo 2-7 náhodných drog, co máte u sebe a dalo vám to peníze podle kurzu daných drog, jako je to u tahačů, následně by se spawnulo další npc kterému by jste to taky prodali, a tak do nekonečna dokud to nezrušíte příkazem /stopselldrugs.

Myslím, že by to nějak oživilo, ilegální RPé a dalo další  možnosti jak si můžou ilegální frakce, vydělat krom prodeje zbraní, a převozů.

LegitZett

Hráč

15
9.4.2023 21:50

Pár topikov na úpravu drug systému tu už bolo, no žiadna odozva od developerov, asi je dôležitejší nový typ vysielačky KEKW


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024