Zdravím celý AT aj hráčov Skimo RP.
Dostal som Permanetný ban na serveri. Chcel by som sa vyjadriť aj ospravedlniť všetkým.
Čo sa vlastne stalo?:
V deň banu sme sa s bratom (@neznamy#8843) chceli okrádať ľudí. Našli sme kamionistu a chceli sme ho okradnúť. Neskôr sme zistili že mal iba 2 hodiny. Hovoril som mu že má málo hodín a nech ho neokradneme. Potom sa tam objavil Park Ranger (nepamätám si to ako sa volal) a brat mu dal PK. Kamionista ušiel s jeho autom a chceli sme ho naháňať no ale nešli sme. Potom sme tam prišli o nejakých 5 minút a bolo tam veľa ľudí. Neskôr nás začali naháňať a z Angel Pine sme zdrhali až do San Fierro kde sme sa naháňali cez ulice. Zdrhli sme až na sídlo Black Angels kde sme sa schovali do garáže a čakali tam. Prešlo asi 8 minút a už prišli policajti do garáže kde zastrelili brata a mňa odviedli v putách do policajného auta. Tam som čakal asi 20 minút až dokým sme sa konečne pohli preč. Medzitým dostal brat ban a ja som bol už sám. Vrhli ma do basy a tam som už dostal permu.
Vyjadrenie k banu:
Chcem sa vyjadriť k niektorým veciam za čo som dostal ban.
1, nonRP Injuries: Áno robili sme nonRP Injuries ale po chvíli (asi 2 minúty) sme si dali statusy. Zaujímavé je že tí v Raptore čo nás naháňal, statusy vôbec nemali aj keď narazili do steny veľkou rýchlosťou.
2, powergaming: Toto sám neviem čo som také robil. Jedine ma napadá to ako mi to padlo počas sedení v PSA aute v putách a potom ako som sa napojil tak som do toho auta išiel aby to nevyzeralo že som nejak magicky ušiel.
3, nenahlášení porušení pravidel: V takej akcii sa ani nedá spozorovať že čo a ako čiže sa ospravedlňujem za to.
4, pravidlo 31: Ako som v tom príbehu hovoril, bratovi som hovoril že nech ho neokráda lebo má len 1 hodinu. Vlastne sme ho ani neokradli lebo ušiel niekam s ukradnutým autom.
5, metagaming: Pri tomto nemám ani čo povedať. Proste s bratom sme volali lebo bol preč a nemali sme sa ako dorozumievať. To je všetko čo poviem k tomu.
Ospravedlnenie:
Za všetko čo som spôsobil (aj história banov) sa veľmi ospravedlňujem. Nabudúce sa posnažím menej robiť zle a začnem viac rešpektovať pravidlá serveru. Nehovorím že ich nerešpektujem ale niekedy ich nedodržujem. Ak dostaneme UNpermu budeme s bratom veľmi srdečne radi. Skimo som si dal až moc do záľuby hier a nechcem o to prísť. Hlavne tá komunita to robí tým čo to je. Čiže prosím aspoň o odpoveď a keď tak tú UNpermu (čo viem že sa asi nestane ale čo už :/). Ani ja sám som si neuvedomil ako mi to bude chýbať (závislosť) a ani tie porušene pravidlá. Ja čo mám skoro 300 hodín nahratých by som mal vedieť ako sa správať a ako nie. Nejde mi do hlavy že čo sa v ten deň dialo a ako som mohol takéto niečo urobiť. :(
Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. @Phobios
Zdravím celý AT aj hráčov Skimo RP.
Dostal som Permanetný ban na serveri. Chcel by som sa vyjadriť aj ospravedlniť všetkým.
Čo sa vlastne stalo?:
V deň banu sme sa s bratom ([user:8843]) chceli okrádať ľudí. Našli sme kamionistu a chceli sme ho okradnúť. Neskôr sme zistili že mal iba 2 hodiny. Hovoril som mu že má málo hodín a nech ho neokradneme. Potom sa tam objavil Park Ranger (nepamätám si to ako sa volal) a brat mu dal PK. Kamionista ušiel s jeho autom a chceli sme ho naháňať no ale nešli sme. Potom sme tam prišli o nejakých 5 minút a bolo tam veľa ľudí. Neskôr nás začali naháňať a z Angel Pine sme zdrhali až do San Fierro kde sme sa naháňali cez ulice. Zdrhli sme až na sídlo Black Angels kde sme sa schovali do garáže a čakali tam. Prešlo asi 8 minút a už prišli policajti do garáže kde zastrelili brata a mňa odviedli v putách do policajného auta. Tam som čakal asi 20 minút až dokým sme sa konečne pohli preč. Medzitým dostal brat ban a ja som bol už sám. Vrhli ma do basy a tam som už dostal permu.
Vyjadrenie k banu:
Chcem sa vyjadriť k niektorým veciam za čo som dostal ban.
1, nonRP Injuries: Áno robili sme nonRP Injuries ale po chvíli (asi 2 minúty) sme si dali statusy. Zaujímavé je že tí v Raptore čo nás naháňal, statusy vôbec nemali aj keď narazili do steny veľkou rýchlosťou.
2, powergaming: Toto sám neviem čo som také robil. Jedine ma napadá to ako mi to padlo počas sedení v PSA aute v putách a potom ako som sa napojil tak som do toho auta išiel aby to nevyzeralo že som nejak magicky ušiel.
3, nenahlášení porušení pravidel: V takej akcii sa ani nedá spozorovať že čo a ako čiže sa ospravedlňujem za to.
4, pravidlo 31: Ako som v tom príbehu hovoril, bratovi som hovoril že nech ho neokráda lebo má len 1 hodinu. Vlastne sme ho ani neokradli lebo ušiel niekam s ukradnutým autom.
5, metagaming: Pri tomto nemám ani čo povedať. Proste s bratom sme volali lebo bol preč a nemali sme sa ako dorozumievať. To je všetko čo poviem k tomu.
Ospravedlnenie:
Za všetko čo som spôsobil (aj história banov) sa veľmi ospravedlňujem. Nabudúce sa posnažím menej robiť zle a začnem viac rešpektovať pravidlá serveru. Nehovorím že ich nerešpektujem ale niekedy ich nedodržujem. Ak dostaneme UNpermu budeme s bratom veľmi srdečne radi. Skimo som si dal až moc do záľuby hier a nechcem o to prísť. Hlavne tá komunita to robí tým čo to je. Čiže prosím aspoň o odpoveď a keď tak tú UNpermu (čo viem že sa asi nestane ale čo už :/). Ani ja sám som si neuvedomil ako mi to bude chýbať (závislosť) a ani tie porušene pravidlá. Ja čo mám skoro 300 hodín nahratých by som mal vedieť ako sa správať a ako nie. Nejde mi do hlavy že čo sa v ten deň dialo a ako som mohol takéto niečo urobiť. :(
Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. [user:3977]