Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím unban

pekarek

Hráč

1
8.4.2023 18:56

Dobrý den tady Karel Pekárek chci si chci vám něco říct

Za tady píšu žádost o unban a sd3 chci vám napsat co jsem udělal a důvod banu

Co jsem udělal:zaprvé potkal jsem nějakou holku před nemocnicí vzal jsem si nůž a bodnul jsem jí jen tak bezdůvodně dále jsem si vzal baseballovou pálku a mlátil jsem  auta taky bezdůvodně takže toaleta co jsem udělal se fakt strašně omlouvám asi bojí a přísahám že se už to nikdy nestane :(

Důvod banu: důvod banu jsem dostal z důvodu že jsem mlátil tu holku bezdůvodně pomocí nožem a taky že jsem máťou auta pomocí s baseballovou pálku a tohle to beru jako za frp 

Takže moderátoři a majitel fakt se strašně omlouvám jak jsem se choval ve vaší komunitě četl jsem si vaše pravidla Jak se má chovat při roleplay přísahám a slibuji že se už toho to nikdy nestane a Budu dodržovat vaše pravidla prosím dejte mi poslední šanci :(

A proč chci unban? Protože mi chybí strašně ta vaše komunita a to si fakt nedělám legraci takže prosím o unban děkuji moc počkat na vaši odpověď ❤️

9.4.2023 22:43

Absolutně nesmyslná žádost, nemá to hlavu ani patu.   
třeba tohle nedává vůbec žádný smysl, proč tam je slovo "toaleta" a "bojí". Příště si dej se žádosti prosím víc práce než teď. Zatím tvou žádost zamítám.