Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o unpermu

Dafcus

Hráč

5
9.4.2023 18:00

Zdravim

vopred sa ospravedlnujem za gramatiku neni to moja silna stranka

1. dostal som perm za to ze navadzam dakoho k alt to alt aj ked to neni pravda, celi den som bol realne v robote som robil kamiony, potom som bol uneseni sexrp, potom som dostal nato vezenie na 2h, po tich tvoch hodinach som sa snazil dostat do firmy nakoniec sa mi to podarilo, potom som isiel zarabat, nic ine sa nestalo.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  2. metu si uznavam lebo mam kamarata ktori je uplne novy v svete rp tak mu pomahame aby sa do toho dostal a abi vedel aj sam rpyt, zato sa ospravedlnujem a uvedomujem si to chapem je to proti pravidlam ale chcem abi vedel vsetko a mohol vedet vsetko a poriadne abi zbitocne nezdrziaval at tak ked ma moznost tak mu dopomaham ako zacinat a tak.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  3. alt to alt: k tomu sa chcem najviac vijadrit, nikdi som nechcel ani nebudem skusat taketo blbosti a nestoji mi to za to nechcem dostavat permu za blbosty rad si zarabam a celkovo ma bavi riadit kamiony tak celu dobu som jazdil kamiony mal som z toho dajakich 6,7M tak som si za to kupil daco plus rp som si od kamaratou tam pojical (samozrejme som to zarpyl spravne)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  4. porušovani pravidel a navadeni : neviem nikdi som nenavadzal nikoho a ani nechcem max co som porusil mate to v ban liste a to je vsetko ale tento tu rep mi nevipoveda a neni ani pravdivi neviem koho to napadlo ale vzdi ked dakdo chcel porusit pravidla tak som ho opravil sice pez gramatiky ale vzdi a ked mate nejake dokazi podozrenie tak to je divne ja o takich vecoch neviem a nikdi ale ze nikdi v zivote bi som to nikomu nerobil ani sebe ani nikomu max co som robil mate v tom ban listu okrem toho som nic nedostal a nic neporusil a nikoho som nenavadzal ked tak neviem este a ani som nikoho neplanoval ani nic take.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  5. este jedna vec sa servery skimo rp mi hrozne zalezi mam tam nad 200H a mozem povedat ze je to dobry serve za mna vinikajuci AT a celkovo vedenie super atmoska na servery
  6. dakujem ked sa ozvete prajem pekny zvisok dna
9.4.2023 20:07

Dej si měsíc od Skima pauzu, to si odpočineš i od těch lesbických hrátek. Měl jsi pěkně naplánované, jak anti-A2A obejít, bohužel jsi nedostal moc rozumu a řekl jsi o tom spoustě lidem. To tě snad trochu probere a rozmyslíš si své plánování. Žádost si podej začátkem května.