Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unperma prosím píšu to naposledy

pekarek

Hráč

1
9.4.2023 22:43

ahoj zase tady píšu protože vy mě asi ignorujete tak mi prosím reknete co jsem provedl halo co jsem provedl sakra to že dostanu permu a to je poprvý co mam ban tak mi hned budete ignorovat na žadosti o unperm? jako fakt promin ale tohle to mě pomaha abych měl unban jestli chcete fakt říct pravdu co jsem udělal tak to tady říkam naposledy celý příběh tedy

co jsem udělal: hral jsem si za romana co děla bordel a děla kraviny a ten rom je co nepoužíva Roleply ale ooc takže jak to bylo před nemocnicí tam byla žena v skimo samozřejně vzal jsem knife a pích a pak řekla že mi da report ano report jsem měl ale to není všechno pak jsem taky mlatil palkou ty auta bezduvodne

takže moderatoři majitel admini to co jsem udělal a napsal jsem tady se fakt omlouvam za moje chovaní tento krat slibuju že budu dodržovat vaše pokyny a taky jsem si samozřejně přečetl vaše pravidla a už chapu jak se tam mam přesně chovat takže ješte jednou se strašně omlouvam prosím dej te mi 2 šanci fakt opravdu slibuji že budu erpit jako v realitě prosím děkuju :) a omlouvam se za mojí gramatiku :)...

podpis: karel pekarek      a jeste jednou OMLUVAM SE <3

9.4.2023 23:06

Nemá smysl v tomhle čekat na Sovieta (který ti už mimochodem odpověděl), žádost si dovolím převzít a rovnou ti ji zamítnout. Projevuješ se nevhodně, spamuješ žádosti, na takové chování tu opravdu nejsme zvědaví.

Alespoň ti tedy poděkuji, posloužíš jako důkazní materiál k mému tvrzení pod Toastovým příspěvkem, který jsi úsměvně zjevně přehlédl.