Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Posílám to za něj protože nemá na to náladu (psal to sám )

petkoczzz

Hráč

3
9.4.2023 23:31

Dobrý den

Dostal jsem Ban kvůli asspuling , za masivní dm car a dm , nonrp injurries ,

Moc se omlouvám za svoje činy jsem si vědom a pečlivě jsem si pročítal pravidla,
Už víc krát slibuji se to nestane , učil jsem se na jiných rp serverech a zaučovaliměl tam sám admin ohledně všech příkazu a základního rp , i můj bratranec mě zaučoval a vše mi vysvětlil co mám a nemám dělat

Prostě píšu o Unban protože Chybý mě hraní z bratrance a hlavně ta skvělá komunita.

Jestli nedostanu Unban tak to chápu :(
Ale jestli jo tak budu opatrnej a budu přemýšlet ovšem co budu dělat

(Už je to rok co jsem dostal perma Ban společně petkoczzz. Tak doufám že to pochopíte ❤️)

Z pozdravem pekárek

petkoczzz

Hráč

3
9.4.2023 23:36

Chce ještě říct že se omlouvá za to jak se choval na forum a že spamovál , repoustuju to (nebo jak to mám nazvat ) protože už mě tam chybí. Jestli dostane un Ban tak si ho vezmu pod křídla a budu ho hlídat a slibuju že už žádnou volovinu neuděla

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
9.4.2023 23:38

My na vás taky už přestáváme mít náladu a přesto odepisujeme. Takové žádosti tu nechceme vidět. Jděte už prosím spát a nezahlcujte nám fórum.