Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

prosim o unpermu

pekarek

Hráč

1
9.4.2023 23:36

moderatoři :( 

poslouchejte ja se jen tak stejnak nechci vzdat protože jsem napraven dostal jsem ban kvuli asspuling za masivní dm car a dm nonrp injurries 

moc moc se omlouvam za svoje činy jsem si vědom a pečlivě jsem si pročítal ty pravidla na 100%

slibuju doopravdy že se to už nikdy nestane učil jsem se na jinych rp serverech a zaučovaliměl tam sam admin ohledně všesch příkazu a zahladního rp i muj bratranec mě zaučoval a vše mi vysvětlil co mam a nemam dělat nekecam prosím fakt mě věřte napravil jsem se...  Prostě píšu protože mě fakt chyby to skimo jak jsem to vždycky hral :( a ta komunita.. prosím fakt jsem se napravil

jestli nedostanu unban chapu..... ;¨( ale jestli jo tak budu fakt opatrnej slibuji a budu přemýšlet ovšem co budu dělat už to je rok co jsem dostal permu a ban společně s petkoczzz tak doufam že to pochopíte ještě jednou prosím věř te mi napravil jsem se dekuji :(...

z lasky pozdravem karel pekarek :(

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Opakovaný spam duplicitních žádostí, nerespektování rozhodnutí členů AT