Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban Perma


SamPlays

Hráč

2
10.4.2023 12:21, naposledy upraveno 11.4.2023 19:18 uživatelem SamPlays

Príjemný deň prajem.

Už prešlo približne jeden a pol roka presnejšie 1.6.2022 od kedy som dostal perma ban, a dôvod banu, "Troll, Pravidlo č.7 a 21, CarDM". Viem že som bol na chybe a ešte sa stále cítim zle za to čo som urobil.

Viem že moje chovanie k A-Teamu bolo nevhodné. Ale ešte stale po tom čase mi chýba hrať SkimoRP.

Zo všetkých Rp serverov čo som hral bol tento server najlepší. Tento server bol premňa najimpozantnejší. Viem že je to odomňa nevhodné potom čo som spôsobil.

Ale by som chcel vám dokazáť že som sa zmenil a to tým že by som dostal druhú šancu.

Lebo si myslím že každý by mal mať druhú šancu. Nevadí ak mi neodpustíte za vzniknuté škody.

Ale dúfam že ak niekto by sa dostal do tej istej situácie ako ja tak že dostane druhú šancu. Lebo viem ako by sa ten druhý cítil keby dostal ban a nemohol dostať druhú šancu.

Bol by som rád ak by som dostal unban a bol by som za to vdačný aby som vás mohol uistiť že podobné sa už nestane. Ospravedlňujem sa ak berem váš čas. Za odpoveď ďakujem.

 

Prajem príjemný zvyšok dňa. 

 

12.4.2023 20:39

Omluvy jsou pěkné ale se žádosti by sis mohl dát více práce. Též by jsem chtěl podotknout že ne každý si tu druhou šanci zaslouží. Takže bych na takové věci nespoléhal. Zkus si sepsat a podat novou lepší žádost než tuhle. Zatím tuhle žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~22