Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 02.07. 2020 - Otevření Horské služby České republiky


Petan09

Hráč

20
2.7.2020 21:49, naposledy upraveno 3.7.2020 10:01 uživatelem Petan09

Dne 02.07. 2020 Zdravotnická záchranná služba Hlavního města Prahy, společně s Fakultní nemocnicí Hlavního města Prahy a Hasičského záchranného sboru Hlavního města Prahy společně s Jednotkami Dobrovolných hasičů otevřela Horskou službu České Republiky. Můžeme říct, že skoro každou minutu v okolí hor jako je třeba "Mont Chiliad" letecký dohled. Pro bezpečnost našich občanu na vás budeme moc dále dohlížet. Horská služba bude taktéž dohlížet na pořádek občanů. Horská služba disponuje taktéž vozy pro přepravu pacienta a zdravotnického zařízení. Členové Horské služby mají speciální výcvik na bezpečné slaňování pomocí lana na vrtulníku a pacienta zafixovat a bezpečně ho transportovat do zdravotnického zařízení.

Horská služba České republiky disponuje výjezdovou stanicí, která finišuje svou výstavbou. Lokace zatím občanům nebude zveřejněna z důvody probíhající stavby. Horská služba do konce pracovního týdne bude fungovat na lince 112. O změně vás ještě budeme informovat.

Členové Horské služby České republiky

Ředitelka ZZS HMP a FN HMP mjr. MUDr. Sophia de Rodri

Zástupce Ředitelky ZZS HMP a FN HMP mjr. MUDr. Jan Válek Ph.D.

Zástupce velitele JSDH HMP kpt. Bc. Pavel Smith

Člen HZS HMP npor. Raphaela Heisenberg

Lékař ZZS HMP a FN HMP stržm. MUDr. Petr Polikowsky Ph.D.

Zdravotnický záchranář ZZS HMP stržm. MUDr. Zdeněk Marcelo
                                                                                                                                          Za ZZS HMP a FN HMP                                                                                                                        stržm. MUDr. Petr Polikowsky Ph.D.


ZZS HMP Apeluje na občany, že jakékoliv sportovní akce musí oznámit na linku 155 či 112. Pro bezpečnost účastníků a průběh závodu. Dále se nejedná jen o sportovní akce, ale také jakékoliv legální závody atp. Pokud li akce nebude ohlášena, může se jednat o neohlášenou akci a akce bude PČR ZRUŠENA.


Powered by LeoSight IFS
LT~20