Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

❗❗❗ Stížnost na administrátora pavot ❗❗❗

Regi

Hráč

21
2.7.2020 22:44, naposledy upraveno 2.7.2020 22:51 uživatelem Regi

Dobrý večer, nahlašuji tuhle osobu, která mi neoprávněně udělila slovní varování s důvodem (pravidlo č. 30). Za to, že jsem ho vyhodil ze státní frakce Policie České republiky. Bylo mi nařízeno od vedení PČR vyhodit osoby, které byly včera zaměstnány, mezi nimi byl i on. Důkazním materiálem je chatlog. Jeho chování u PČR bylo otřesné a dělal takzvaně "svinčík". Vůbec nechápu jak takový člověk je na takovém velkém postavení, jako administrátor/moderátor. Neměl by být tak vysoko. Vidím že to je "omezenec" (pardon za ten výraz).

Kvůli tomuhle neprofesionálnímu chování jsem dostal záznam do historie a přišel jsem o důvěryhodného hráče❗

sammael02

Hráč

21
2.7.2020 22:47

Plně souhlasím s tímto reportem bylo nařízeno od vedení vyhodit všechny nabrané lidi od pana Blacka.

Taktéž souhlasím s tím že takovýto člověk nemá v Staff teamu co dělat. Jelikož jeho chování je velmi neprofesionální na tento post.

2.7.2020 23:01

Ahoj, pravidlo 30. jasne hovorí, že je zakázané vyhadzovať členov z frakcie bez akéhokoľvek IC vyhadzovu a to isté platí aj pre výpoveď z frakcie. Mali ste akokoľvek zaerpiť IC vyhadzov napríklad tak, že ste to daným osobám mohli oznámiť cez vysielačku prípadne iným IC spôsobom.

Zamietam a zamykám.