Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o unban.

Lobster

Hráč

4
11.4.2023 11:06

Ahoj! již pišu novou žádost z důvodu že Pán @Dzardys si přeje uplně novou žádost a ja to chápu. Již všichni víme že toto je moje několikátá žádost o unban, tedy spiše se snažím aby se mi zrušil perma ban, a všichni víme z minulé žádosti kolik jsem měl banu avšak se snažím furt ukazat že jsem si vše uvědomil tu chybu která nastala.

PROČ CHCI UNBAN? - Dost už mi chybí mta spiše řečeno Skimo, avšak jsem přemýšlel nad vším co se předtím stalo, ja vím... už to nevrátím zpátky kdyby to šlo tak co se stalo bych už nikdy neudělal, nic méně ja nejsem od toho abych tady psal jak mě to moc vše mrzí.. ja chci vlastně unban protože... mě chybí ta komunita a to RP  s kamaradama či že spíše dělat RP pro PSA.. prostě hrat tu hru a uživat si s komunitou, to je ten nejhlavnější důvod proč se furt snažím.. ale taktéž ta ostatní aktivita mi chybí... Přijít z prace a zahrat si MTA jako kdysi... což ja ted momentalně nemam tu možnost protože nemam kde..

CO OČEKÁVÁM O TÉHLE ŽÁDOSTI? - Já spiše.. očekávám jedno.. že se mi to znova zamítne, ale furt nestrácím naději přeci jsme lidi.. a mužeme se nějak domluvit..

PODĚKOVÁNÍ - Děkuji všem A-Teamu  kdo tuhle otrávnou žádost zase musí řešit , a já teď budu čekat co bude probíhat, přeji krásný den.

11.4.2023 13:03

Jak už pomálu u mě bývá zvyklosti poslední dobou, tak ti musím říct že ten důvod je absolutně nulový, není tam vůbec znát ten pravý důvod proč by jsi měl obdržet unban. To že ti skimo chybí je pěkně ale tady úplně zbytečné. Prosím tedy aby ses pořádně zamyslel nad důvodem proč by ti unban měl být udělen.