@StrykoMarci pokud půjdeme do důsledku, dosáhnout této rychlosti ve městě v autech, která se pohybují po našich silnicích, bude ve většině případů spíše nemožné. Navíc pokud náhodou trefíš třeba lampu, pravděpodobně tvoje jízda definitivně skončila. Na serveru v "lepším případě" gramaticky správně zahraješ "/do pásy cukly," záchranka a hasiči utřou nudli a ty jedeš dál. Z tohoto důvodu já osobně stres zastávám, i když první pokus (jak se tak říká naslepo) moc nevyšel. To se ale dalo čekat, když se to na žádném jiném serveru nevyskytuje.
Jen by mě zajímalo, kdo ve skutečnosti jezdí 200 km/h bez nějakého toho pudu sebezáchovy (ve městě). Já, když sedím v RZtě vedle řidiče, už při rychlosti 100 km/h v centru města chytám, co můžu. Nezapomínej na to, že hra se odehrává z větší části ve městě a ne na silnicích pro motorová vozidla nebo dálnici.
[user:976] pokud půjdeme do důsledku, dosáhnout této rychlosti ve městě v autech, která se pohybují po našich silnicích, bude ve většině případů spíše nemožné. Navíc pokud náhodou trefíš třeba lampu, pravděpodobně tvoje jízda definitivně skončila. Na serveru v "lepším případě" gramaticky správně zahraješ "/do pásy cukly," záchranka a hasiči utřou nudli a ty jedeš dál. Z tohoto důvodu já osobně stres zastávám, i když první pokus (jak se tak říká naslepo) moc nevyšel. To se ale dalo čekat, když se to na žádném jiném serveru nevyskytuje.
Jen by mě zajímalo, kdo ve skutečnosti jezdí 200 km/h bez nějakého toho pudu sebezáchovy (ve městě). Já, když sedím v RZtě vedle řidiče, už při rychlosti 100 km/h v centru města chytám, co můžu. Nezapomínej na to, že hra se odehrává z větší části ve městě a ne na silnicích pro motorová vozidla nebo dálnici.