Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nelíbí se mi přístup AT


fikstvUwU

Hráč

16
11.4.2023 20:03

Zdravím, asi přes rok jsem se staral o mojí vlastní firmu jménem JAPO, tu i někteří jistě znají a ti co ji dobře znají ví, že za i docela krátkou dobu si udělala i své jméno. Nicméně z duvodu AltToAlt jsem dostal ban a musel jsem mojí postavu z frakce vyhodit, což pro mě ztrácelo celý význam, firma tím pádem musela být řízená postavou která na tom není vůbec dobře co se týče rozehrání. Proto jsem jí přepsat na věrného kamaráda aby se o ní mohl starat i on s podmínkou že až budu žádat, firmu přepíše zpátky. Den přepsání frakce zpátky nastal cca týden zpátky a výsledek byl bohužel více než hroziví pro člověka který k této firmě má citové pouto a jak OOC tak IC do toho vložil pro někoho i nemalé peníze. Zvlášť pro mě tedy. Chtěl bych tu jen podotknout že se jedná o necelých 2000 kč a ic kolem 20Mega, to IC mě neštve, spíše se dívam na ty moduly co jsem do toho nasypal. 

Abych se ale vrátil k přepsání, dopadlo to tak že Admin Dzardys který mi ticket příjmul mě jasně upozornil na věc že ticket musí vytvořit hráč na kterou je firma napsaná. Zde je Screen mého ticketu:

Nic méně jsem si myslel že toto člena AT navede k tomu aby se pokusil hráčovi vyhovět, což by AT měl dělat ale s výsledkem jde jednoznačně vidět že tomu tak není. Proto se tedy Dzardys rozhodl že mi firmu nepřepíše a tak to okomentoval doslova, rejpavě a do písmene "SMŮLA". 


Proto děkuji členu danému členu AT že je tedy ochotný jak by měl a vyhovět hráčům jak již by člen AT měl dělat. Myslím si že by nebyl problém když by se frakce přepsala na mě, vlastně... v tom nevidím jediný háček, IC se to zahrát dá a OOC už by snad neměl být žádný problém ne ?. Děkuji těm co si to přečetli a budu rád když k tomu napíše někdo i svůj názor na situaci. 

Takže <3 děkuji moc za vyhozené peníze, čas a snahu co jsem do tohoto serveru vkládal. 

Holub

Hráč

46
11.4.2023 20:12

Hele, řeknu ti to takhle. Je to jedna z daní spjatou s permanentním banem. Neříkám, že je to nutně v daných případech fér (ehm *kašel* jonys a vyvlastňování objektů z frakcí, kde vlastníci mají permu *kašel*), ale je to jeden z prostředků jak ty lidi donutit respektovat pravidla alespoň na nějaké té úrovni. A než začneš říkat nějaké kecy o tom, že se mě to netýká a že nevím jaké to je, tak mi věř, že jsem vlivem svého rozhodnutí přišel o vozidlo, které s danou činností nemělo nic společného. Na jednu stranu mě to mrzí, na to druhou vím, že si za to můžu sám.

Co mě ale skutečně udivuje, že tady kritizuješ členy AT za to, že nepřepíšou frakci od zabanovaného hráče, který by tady ještě sloužil jako jakýsi vault pro pozdější A2A, jak jsi tady sám uvedl... Takže ty ses tady otevřeně přiznal k pokusu o alt2alt. Well done.

Argumentace s penězi není validní - sice nejsem fanouškem monetizace mimo kosmetické věci, ale tyto moduly nejsou něco, co by sis kupoval z donucení, ne? Jinými slovy je to opět to, co bylo uvedené výše - můžeš si za to sám. Nebo si snad myslíš, že je chyba na straně AT, že se řešilo porušení pravidel i přes to, že jsi do dané firmy nasypal OOC cash?

Tolik k samotnému haha...

 

Jackal

VIP

46
11.4.2023 20:21

Well, Holub to zvládl shrnout za mne. Nicméně díky tvým cenzurovacím skillům a mé zvědavosti jsem se zvládl dostat k tomu, o jakou frakci jde. A jak se tak dívám do seznamu frakcí, tak majitelem dané frakce jsi stále ty, pouze máš hodnost "nepracující". Znamená to tedy, že frakce není přepsána na nějakého tvého kamaráda, ale stále je tvoje. Stále máš plná práva a stále si můžeš nastavit nejvyšší roli.

Navíc, stížnost jsi napsal do archivu a není na žádného konkrétního člena AT, defacto si stěžuješ na celý admin team za to, že ti nevyhověli s přepisem frakce, ač oni ti tu frakci přepsat ani nesmí. Jak psal Dzardys, o přepis frakce smí žádat pouze majitel frakce, to žes do toho dal IC/OOC peníze na tom nehraje žádnou roli.

11.4.2023 20:23

Až si podáš topic do správné sekce, bude ti moct být zareagováno kompetentními členy AT. Do té doby študuj strukturu fóra.


Powered by LeoSight IFS
LT~55