Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban


medveed

Hráč

1
3.7.2020 14:31
Dobrý den, 03.03.2020 mi byl dělen Permanentní ban Administrátorem Pavot za cituji "urážení Administrátora". Svého činu jsem si vědom a přesto si dovolím s tímto trestem nesouhlasit. Vím, že mé chování vůči danému Adminovi nebylo nejlepší, ale když vezmu v potaz chování jiných hráčů, příjde mi můj trest nevyvážený oproti tomu, co jsem doopravdy řekl. Této situaci předcházelo ještě jiné dění, které se Vám zde nějak pokusím v rychlosti shrnout.

  1. Vymazal jsem si záznam z MDC ( jedná se o zatykač na mou osobu), pomocí účtu, jež mi pozbyl po ukončení pracovní smlouvy, Ano IC jsem podal výpověď, dobrovolně vše odevzdal, jediné, co mi pozbylo byl účet MDC ) 2. Nastala konfrontace s Pavotem přes Soukromé Zprávy ve hře. K vlastnictví jsem se doznal a že mi to tehdejší vedoucí Pčr Black zapomněl odebrat pravomoce MDC 3. Vyvrcholilo to v Pavotův nesouhlas, Ano uznávám, že Admin má vždy poslední slovo, ale zase Při tvrzení "vše se Erpí v Pčr Passive" s ním prostě nemohu souhlasit, pokud taková věc, či funkce na serveru je, nemůže být erpena Passive Následně jsem mu napsal do PM "😃 protože mu lezeš do zadečku" a do OOC "nezapomen mi dát ban jak děcko jo" s tím, že mi byl následně již zmíněný Ban udělen ve formátu : IP ban "Urážení Administrátora, neboj nezapomenu" Poprosil bych tímto tedy o přehodnocení trestu a možném zrušení, či zkrácení.

Fejlaks

Hráč

25
3.7.2020 14:41

Dle mého by jsi unban měl dostat.

3.7.2020 14:41
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.7.2020 14:44, odstraněno 3.7.2020 14:45 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.7.2020 14:47

Ahoj, unban ti bude udelený.


Powered by LeoSight IFS
LT~30