Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban


ToxicCZ

Hráč

7
12.4.2023 18:01, naposledy upraveno 12.4.2023 18:03 uživatelem ToxicCZ
  1. Zdravím celý Admin Team
     
    Rád bych si po delší době (už je tomu rok a měsíc od mé poslední permy) chtěl opět zažádat o unban ( a asi i naposledy), ovšem tuto žádost bych chtěl nyní směřovat SedliXovi jako poslední možnost, protože VlkoVod nesouhlasí s mým unbanem, v čemž ho naprosto chápu.
     
    Jsem si plně vědom mého chování a mého vystupování na celém portále že nebylo nijak adekvátní. Opět bych se chtěl omluvit všem kterým jsem kazil veškeré zážitky jak ze hry tak z této komunity. Chtěl bych se taktéž omluvit hlavně Admin Teamu který jsem zatěžoval svým neadekvátním chováním - hlavně VlkoVodovi. Vím že jsem udělal blbost a rád bych ji napravil, ale bohužel čas nevrátím a to co jsem udělal taky ne, proto maximum co mohu udělat se všem omluvit a však obávám se že to některým nebude stačit. Toto mé hloupé vystupování a chování bylo většinou z nudy, takže to nebylo ve většině případech nic osobního, je mi líto jak jsme se projevoval a choval všeobecně a je škoda že jsem se takto choval, a však vážně netuším jak to vynahradit. Ale chtěl bych vás ujistit že si už budu dávat pozor abych nebyl opět vyprovokován jako u posledního incidentu. Takto na skimo bych se velice rád vrátil, protože co si budeme tento server je nejlepší z celé evropské scény si troufám říci. Rád bych si prostě normálně zarpil a neřešil kraviny jako před tím kdy jsem vše vyhrocoval přehnaně OOC, konkurenční servery mě již omrzely a nedá se opravdu najít něco lepšího než je skimo, alespoň toto mám z doslechu ale věřím že tomu tak je, chtěl bych obnovit opět firmu a začít tu normálně RPit jako kdysi.
     
    Myslím si že rok je dost dlouhá doba, nějak jsem dospěl za tu dobu a zpětně mě moje chování dost mrzí. Ještě jednou bych se chtěl speciálně VlkoVodovi omluvit za to že musel řešit kraviny spojené se mnou. Abych to shrnul, dělal jsem kraviny a nebylo mé chování adekvátní. Po čas vystupování na LeoSight jsem přehnaně vyhrocoval situace a urážel členy komunity a nehodlám v tom nadále pokračovat ba na opak, chtěl bych se aspoň takhle vykoupit a nastoupit do podmínky kdy jedinej ban by se stal opět permanentním a posledním. Zakončil bych to historií - jsem si vědom že mám strašně moc banů, však většina byla jak jsem již zmiňoval, za prkotiny typu že jsem nadával v OOCčku a vyhrocoval zbytečně každého a v tu dobu mi to za to asi stálo. Opravdu doufám že tato žádost rovněž se mnou změní mou pověst a od této chvíle se nebude nic v negativním smyslu šířit dále. Děkuji za přečtení a přeji všem hezké prožití dne.
13.4.2023 11:33, naposledy upraveno 13.4.2023 11:40 uživatelem Awoo

Ahoj @ToxicCZ

v první řadě bych Ti chtěl poděkovat, že nepoužíváš jakési pofidérní mutace čengliš pro žádost o odstranění tvého permanentního banu. S dovolením označím @SedliX -e, kterému byla původně tato žádost adresována v poslední intanci, tak jak jsem Tě instruoval v předchozí zamítnuté žádosti. 

Nicméně to je jen pro pořádek. Od posledně se změnila tato poslední instance a Tvou žádost na zvrácení mého negativního rozhodnutí, jakožto administrátora, který Ti ve hře ban udělil, nyní může odpovědět jeden z globálních administrátorů portálu Leosight.cz . Tito tři mohou mé rozhodnutí zvrátit a umožnit Ti návrat.

Taguji tedy zmíněné @Dzardys , @FLYER , @Puding

P.S. Ačkoli se můj postoj k celé situaci nijak nemění, popřeji Ti hodně štěstí při získávání propustky k návratu na Skimo RP. 

s pozdravem, 
VlkoVod

14.4.2023 17:59

Za celou dobu svého působení u nás jsi měl až přespříliš příležitostí se změnit a napravit, bohužel vždy došlo jen k slibům, na činy zjevně nebyla nálada. 3 permy, historie popsanější než můj sešit matematiky, já jsem zásadně proti. Nevidím v tvém unbanu žádný smysl.

Nějakou dobu to tu nechám viset, jestli se budou chtít vyjádřit i Puding s FLYERem, pokud ne, ber to jako svůj verdikt.


Powered by LeoSight IFS
LT~44

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo