Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

nápad na něco ve stylu "ukaž káru" v rp


Romizz03

Hráč

8
13.4.2023 01:18, naposledy upraveno 13.4.2023 01:22 uživatelem Romizz03

Fungovalo by to na podobném principu jako zmiňovaný pořad. Pozval by jsem nějaké lidi s nějakým zajímavým autem (auta z dovozu) 

Něco takového jsem zkoušel dělat na Irisu, ale věřím tomu, že lidi by mohlo bavit, kdyby se to vedlo jako televizní pořad. Pokud by to tedy šlo nějak udělat. 

Počítám s tím, že by na to byla potřeba i frakce. 

Jak by to mohlo fungovat ? 

  1. Fungovalo by to na principu živého vysílání, běželo by to v reálném čase, s tím že by byl kameraman, nějaký moderátor + případně třeba zvukař a podobně. 
  2. Do chatu by přišlo upozornění, že právě probíhá živé vysílání daného pořadu. Přes příkaz (např.) /Tvlive. 
  3. Za každého sledujícího, který by pořad sledoval, by byla připočtená nějaká malá peněžní částka pro frakci. Např. 5000 (Podle adminů a ekonomiky serveru, aby to dávalo smysl a nebyl moc rychlý výdělek.) 
  4. Přes Iris bych dával různé příspěvky o tom jaké auta jsme v pořadu měli a jaké bysme například chtěli vidět, mohlo by to zároveň zvýšit aktivitu na Irisu.

Podle mě by to mohlo zlepšit social rp na serveru, nemám to v plánu dělat pro peníze nebo nějaký rychlý výdělek a zároveň by to lidem mohlo ukázat zajimavé auta, které na serveru jsou vidět jen zřídka. 

Budu rád za každý nápad nebo připomínku. Pokud by lidi teda měli o něco takového zájem a pokud by se na to vůbec někdo díval. 

Zatím, čauko! 

Nextx

Hráč

5
13.4.2023 03:52

Na tomto serveru jsem jeste moc nehral, takze nevim jak moc se to lisi od starsich verzi, ale pravdepodobne by tu mela byt frakce SAN ktera ma i sve commandy na zive vysilani, a ostatni hraci mohou prenos sledovat commandem /tv kdyz maji televizi koupenou z electro shopu.. Ten navrh 5k zni celkem dost zneuzitelne na bugovani penez xd Jestli je ve hre SAN je to spis IC zalezitost.. takze by to chtelo se bud dostat do SAN nebo to navrhnout nekomu z frakce.. jestli ne, tak mit navrh o zalozeni SAN

Holub

Hráč

46
13.4.2023 06:39

Ono už tohle defacto funguje delší dobu, jen se už moc vysílání nedělají, když je hlavní prioritou Okresní plátek.

Jinak nápad je pěkný a přiznám se, že jsem ho měl v plánu začlenit do rubriky Vozidla státu San Andreas, ale to byla hudba vzdálenější budoucnosti. 

LegitZett

Hráč

15
13.4.2023 08:05

Úplná zbytočnosť, dá sa to spraviť kompletne ICly. Nieje na to potrebný žiaden script. Sprav to na Irise, alebo sprav YT video s rovnakým konceptom ako si spomínal tú show a promuj to na irise. Za mňa nesuhlas s návrhom, zbytočnosť. Použi kreativitu a chtíč niečo kreovať bez toho, aby ti napomáhal dáky script.

Artistiques

Hráč

32
13.4.2023 09:40

Jak již bylo zmíněné, zkus to zařídit icly. V případě že bys chtěl mít dobrý základ a nebudovat to celé z nuly, doporučuju zkusit firmu Red County News, něco takového už někdo dělal, přestal hrát a rubrika leží a akorát se na ní práší 😄

RaketakJura

Hráč

26
13.4.2023 10:45

Ahoj pokud chceš můžeš se mi ozvat na můj discord -_JURA_-#4076 a můžeme společně něco vymyslet, podobný nápad jsem již měl, ale samotného by mě to nebavilo, můžeme tedy společně doladit vše a probrat danou věc IC, chce to jen nějaký IC impulz abych se ti mohl ozvat.

Romizz03

Hráč

8
13.4.2023 11:55

Na tom Irisu to právě zkouším, ale není to takové. Chybí tam ten kontakt s lidmi, takhle vidí jen příspěvek. Nějakej můj názor na auto a tím to končí, ten YouTube zní zajímavěji, jen si nejsem jistej jak by se to mělo řešit IC. Tu frakci taky zkusím nějak pořešit ic a uvidím, díky všem za rady a Juro, tobě jsem psal na ten Discord. 


Powered by LeoSight IFS
LT~69