Vážení občané, vrchní soud Praha vyhlašuje výběrové řízení na pozici soudce.
Požadujeme:
Vysokoškolské vzdělání
Minimálně 30 let
České občanství
Přihlášky zasílejte DOPISEM vládě České republiky. (( pod toto téma. ))
Vzor:
Titul, jméno a příjmení:
Datum narození:
Adresa trvalého bydliště:
Kontaktní telefon a email:
Přesný název vysoké školy v České republice, na které uchazeč získal vzdělání řádným ukončením studia v magisterském studijním programu v oblasti práva, a datum ukončení studia:
Dosavadní právní praxe:
Jazykové znalosti:
Ostatní: (další schopnosti, znalosti, zkušenosti apod.)
Čestné prohlášení:
1. Prohlašuji, že splňuji nebo budu splňovat předpoklady pro výkon soudce dle § 60 zákona č. 6/2002 Sb. v platném znění k datu 04.07.2020. Věkovou hranici splním nejpozději dnem 24.7.2020
2. Prohlašuji, že jsem bezúhonný a není proti mně k datu podání přihlášky vedeno trestní řízení nebo exekuce.
3. Prohlašuji, že mnou uvedené údaje odpovídají skutečnosti a že při jakékoliv změně podám neprodleně informaci.
V ............... Dne ..............
Podpis uchazeče:
Výběrové řízení končí 9.7.2020
Deacon Mason, 4.7.2020
Vážení občané, vrchní soud Praha vyhlašuje výběrové řízení na pozici soudce.
Požadujeme:
Vysokoškolské vzdělání
Minimálně 30 let
České občanství
Přihlášky zasílejte DOPISEM vládě České republiky. (( pod toto téma. ))
Vzor:
Titul, jméno a příjmení:
Datum narození:
Adresa trvalého bydliště:
Kontaktní telefon a email:
Přesný název vysoké školy v České republice, na které uchazeč získal vzdělání řádným ukončením studia v magisterském studijním programu v oblasti práva, a datum ukončení studia:
Dosavadní právní praxe:
Jazykové znalosti:
Ostatní: (další schopnosti, znalosti, zkušenosti apod.)
Čestné prohlášení:
1. Prohlašuji, že splňuji nebo budu splňovat předpoklady pro výkon soudce dle § 60 zákona č. 6/2002 Sb. v platném znění k datu 04.07.2020. Věkovou hranici splním nejpozději dnem 24.7.2020
2. Prohlašuji, že jsem bezúhonný a není proti mně k datu podání přihlášky vedeno trestní řízení nebo exekuce.
3. Prohlašuji, že mnou uvedené údaje odpovídají skutečnosti a že při jakékoliv změně podám neprodleně informaci.
V ............... Dne ..............
Podpis uchazeče:
Výběrové řízení končí 9.7.2020
Deacon Mason, 4.7.2020