Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení/zkrácení permanentního banu pro Globálního administrátora.


HERBIE

VIP

29
17.4.2023 20:21

Dobrý den všem, chtěl bych si zažádat o zkrácení či zrušení permanentního banu.
Jedná se o můj druhý permaban, který jsem dostal za vydávání se za tehdejšího člena HT, dnes již GM magovce.
Ban byl udělen administrátorem SovietDog. Jak jsem psal již v minulé žádosti, kde se mi vyjádřil i sám magovec...byla to hloupost, která mě dostatečně ponaučila a dodnes mě to mrzí. Za 2 měsíce to bude rok od mé permy. Nebyl jsem úplně nejčistčí hráč, co se týká banové historie ale mohu za sebe říct, že jsem se za tu dobu banu změnil. RPil jsem chvíli někde jinde, kde jsem se naučil RPit lépe než jsem RPil tehdy. Jenže na skimo nic nemá a proto bych se rád vrátil zpátky.

Ano, je to má druhá perma. První permaban jsem měl od Dzardyse za water evading a urážky administrátora. Bohužel, situaci ohledně této permy si již nepamatuji, je to na mě už dlouho.
Tehdy jsem druhou šanci dostal ale po zhruba půl roce jsem udělal tuto blbost a o šanci přišel.

Tehdy jsem byl blbej, naivní a nevyspělej a myslel si že mi vše projde, viz. má historie. Nebral jsem to RP úplně na velkou váhu, a teď zpětně mě to mrzí. Každý člověk se časem mění a já nejsem vyjímka. Dnes už na to zpětně koukám též negativně a mrzí mě že to takto dopadlo.

Vím ,že jsem se zachoval špatně vůči Skimu a magovcovi samotnému. A mrzí mě to. Chci se tímto znovu omluvit magovcovi za způsobené problémy, a zároveň Sovietovi, kterému jsem jistě též znepříjemnil den a práci. Ztěžoval jim práci svojí blbostí v situaci, když měli dosti práce s jinými hráči. Chci se omluvit za svojí aroganci a chování. Po čas permabanu jsem si uvědomil dost věcí ,který mě poznamenali i v životě. Například nebrát vše na lehkou váhu, byl jsem dost namyšlený a myslel jsem si ,že jsem prostě nadřazený, uvědomuji si svoje místo a uvědomuji si svojí chybu ,která byla dost velká. Vím, že můj banový rejstřík byl celkem pestrý a plný blbostí, ale přál bych si dokázat svojí změnu.

Proč bych mohl dostat unban?
Ano, byl jsem tehdy celkem problémový hráč ale zároveň uběhla dostatečná doba na to, abych se uvědomil a dal se dohromady. Kdybych unban dostal, tak bych se snažil dokázat svojí změnu v chování a RP. Jsem taky jen člověk, který dělá chyby...a toto byla velká chyba. Myslím si, že to pro mě byla dlouhá doba na sebeuvědomění.
Myslím si, že bych si zasloužil dostat aspoň šanci dokázat svojí změnu, přihlédnu-li na to, že někteří hráči dostali unpermu po mnohem horších prohřešcích. Jelikož s mým unbanem pravděpodobně magovec souhlasí, avšak SovietDog nikoliv, tak bych chtěl požádat SedliXe či jiného globálního administrátora, aby mojí žádost přehodnotil a popřípadě mi dal ještě jednu, poslední šanci. Udělám maximum pro to, abych Vás přesvědčil o své změně.

Bohužel nevím co více k této žádosti vymyslet, bohužel mám celkem individuální prohřešek, který se nedá moc detailně rozepsat.
Vzhledem k tomu, že mojí minulou žádost SovietDog uzamkl a nenechal jí odemčenou popřípadě pro globálního administrátora, rozhodl jsem se jí poupravit a založit nový topic, jak mi bylo řečeno v ticketu.
Budu rád za veškeré reakce pod tuto žádost, ať už jsou pozitivní či negativní.
Ještě jednou se všem omlouvám a přeji hezký zbytek dne.
CZHERBIE

18.4.2023 09:47

Ban máš sice poměrně dlouho a s žádostí sis dal zjevně nějakou práci, současně s tím jsem oblomnější než Soviet, ale co mě v této žádosti opravdu zabolelo, je tvůj termín "unperma". Než přejdeme k nějakému verdiktu, chtěl bych tě požádat o vysvětlení tohoto pojmu včetně jeho anglického původu, protože ať jsem hledal jak jsem hledal, nenašel jsem nic, co by souviselo s žádostí o unban.

HERBIE

VIP

29
18.4.2023 11:59

Má chyba, omlouvám se. Bohužel nemám nejlepší slovní zásobu a do dané věty mě bohužel lepší slovo nenapadlo. Spíše by se tam hodilo slovo unban no. Vzal jsem to jako takový počeštilý slang, omlouvám se @Dzardys.

18.4.2023 21:17

Dobrá tedy. Po přehodnocení jsem se rozhodl tvé žádosti vyhovět.


Powered by LeoSight IFS
LT~56