Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Výstavba mýtných bran a bariér


Holub

Hráč

46
21.4.2023 11:55, naposledy upraveno 21.4.2023 11:55 uživatelem Holub

Výstavba mýtných bran a bariér


Není tomu zas tak dlouho, kdy došlo na schválení několika projektů, jejichž účelem bylo především zachování bezpečnosti provozu. A tak zatímco jeden z nich je pouze lokální záležitostí, která je vcelku jednoduchou odpovědí na problém, který trápil občany Dillimore již nějaký ten pátek, druhý z nich je odpovědí na dalekosáhlý problém, který uškodil nejedné firmě s historií.
 

Bariéry v Dillimore

Ačkoliv se tento projekt, alespoň na první pohled, zdá jako výsledek iniciativy stávajícího starosty obce Dillimore a kongresmana Jamese Palmerga, prvotní zmínky sahají mnohem víc do minulosti. Samotná problematika je nejen občanům známá víc než rok. A co občany bude vlastně čekat? Jedná se o ocelové zábrany zapuštěné několik metrů do betonu. Samotná stavba není příliš hyzdivá (jak u podobných objektů bývá ve zvyku), stejně tak se dá očekávat, že svůj účel bude plnit víc než dobře. A o jaký že jde účel? Daná stavba má zamezit bezohledné jízdě skrze parkoviště u místního podniku The Welcome Pump. O tom, zda svůj účel bude plnit tak jak skutečně má, se dozvíme až v průběhu času.
 

Mýtné brány u tunelu mezi Bayside a Tierra Robadou

Prvotní zmínky k tomuto projektu se vážou téměř dva měsíce zpět, přičemž tehdejším problémem byla kamionová doprava, která využívala jízdy v protisměru kvůli cirka minutě a půl ušetřeného času při včasném a velice života riskujícím sjezdu do protisměru ve směru na El Quebrados a posléze Las Payasadas. Zpočátku se pouze řešila daná problematika na sociální síti Iris a to skrze příspěvek, ve kterém měli komentující možnost přispět se svým názorem a zkušenostmi v rámci daného bodu. V souvislosti s několika vážnými nehodami, které se pak na daném úseku udály, se začala daná problematika řešit. Zpočátku značky poukazující na zákaz odbočení v daném směru, posléze i k řešení celé problematiky cestou, která měla s jistotou přinést kýžené ovace - výstavba mýtných brán, jejichž primárním účelem je likvidace bezohledné jízdy v protisměru, která se vlivem této skutečnosti stává časově naprosto nerentabilní.
 

-R.B.

Powered by LeoSight IFS
LT~35