Zdravím
Mám tu na predaj Mercedes Benz CLS 500 VIN:6499 o autíčko krásne starane vždy dostalo to čo malo, aj to čo nepotrebovalo, na aute je upravený motor, zatmavene skla a rôzne ďalšie veci ktoré sú v protokole.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fotka: predná časť auta TU.
Fotka: zadná časť auta TU.
Fotka: protokolu TU.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vyvolávaciu cenu stanovujem na 1.100.000kč
Prihadzujte po 100.000kč
Formát:
Meno a priezvisko:
Suma:
Kontakt:
Oliver Oravec. 334-191
(keď mi bude vyhovovať cena akciu zruším)
Zdravím
Mám tu na predaj Mercedes Benz CLS 500 VIN:6499 o autíčko krásne starane vždy dostalo to čo malo, aj to čo nepotrebovalo, na aute je upravený motor, zatmavene skla a rôzne ďalšie veci ktoré sú v protokole.
Fotka: predná časť auta TU.
Fotka: zadná časť auta TU.
Fotka: protokolu TU.
Vyvolávaciu cenu stanovujem na 1.100.000kč
Prihadzujte po 100.000kč
Formát:
Meno a priezvisko:
Suma:
Kontakt:
Oliver Oravec. 334-191
(keď mi bude vyhovovať cena akciu zruším)