Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Poisťovňa


248270

Hráč

13
25.4.2023 09:35

Zdravím, chcel by som si IC založiť poisťovňu. Pýtam sa to lebo chcem vedieť či je to ooc možné. Uvediem príklad: Ak bude niekto členom frakcie poisťovňa, jeho povinné ručenie bude vyplatené frakcií a on bude mať za to lieky zadarmo alebo opravu auta raz za dve-tri hodiny prípadne ak by mu vyhorel dom záležalo by od podmienok atď atď. Nemám pocit že by takéto niečo v hre bolo, koniec koncov človek platí obrovské peniaze za povinné ručenie áut a domov no nemá z toho žiadne preplatenie škôd. RPiť by sa to dalo dobre, firma by mohla mať rôznych poisťovacích agentov, oceňovačov atď atď. Ďakujem za akúkoľvek reakciu :) 

Zeintar

Hráč

49
25.4.2023 13:37

Ahoj, samozřejmě, všechno jde - když se chce.

Musím tě ale zklamat, já sám bych do pojišťovny vůbec nešel. Princip pojišťoven funguje na principu, že spousty lidí platí, ale málo lidí bourá/umírá/leží v nemocnici. Tady na skimu by to bylo přesně naopak. Ten, kdo by si zaplatil pojišťovnu, by neustále boural, ležel v nemocnici, etc. Schválně si spočítej, kolikrát sám za den nabouráš a kolik dáš za opravu svého auta každý den. Určitě to nebude malá částka. A teď si představ, že bys tohle měl platit za jiné hráče. No asi si dokážeš představit, jak prodělečný by jsi byl.

Zkusit to však můžeš, uvidíš sám, třeba vymyslíš nějaký způsob, jak bys prodělávat nemusel, to vše je jen o fantazii. 

248270

Hráč

13
25.4.2023 13:55

Rozumiem tomu a viem ako to funguje. Osobne platím každú hodinu 15 tisíc povinné ručenie za 4 autá a ani zďaleka nebúram každú hodinu. Myslím že toto je už IC vec s ktorou by som si poradil, každá poistka pokryje náklady iba do istej výšky atď atď. Otázka skôr smerovala na vývojárov či je možné to urobiť systémom automaticky: Si člen frakcie poisťovňa = povinné ručenie ide každú hodinu tej frakcií miesto štátu

Holub

Hráč

46
25.4.2023 14:19

15 tisíc povinné za 4 auta? Většinou mám dvě registrovaná a platím desítku. ._.

MonkeyOnTop

Hráč

3
4.5.2023 07:50

Ta platba za tie auta je dosť no


Powered by LeoSight IFS
LT~41