Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podnět pro PSA - podání trestního oznámení na Komunistickou Stranu San Andreas a provozovatele online novin Komunistické strany


Holub

Hráč

46
27.4.2023 20:21, naposledy upraveno 27.4.2023 20:24 uživatelem Holub
(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

 


Podatel: Raymond Brantley
Věc: Podnět pro PSA - podání trestního oznámení na Komunistickou Stranu San Andreas a provozovatele online novin Komunistické strany


Vážení členové sboru Policie San Andreas,
tímto podnětech bych rád podal trestní oznámení na Komunistickou Stranu San Andreas (dále jen KSSA) jakožto provozovatele online novin Komunistické strany. Důvodem je uvádění pomluv vůči mé osobě, kdy jsem byl dotyčnými označen jako fašista, psychopat a vrah. Stejně tak v daném textu je uváděno, že budou proti mé osobě podniknuty veškeré legální (tudiž přisvojování si pravomocí úřadu) i nelegální kroky (tudiž podněcování a schvalování trestného činu). Vzhledem ke skutečnosti, že veškeré předchozí články byly fake news, obávám se, že tohle jsou fake news za účelem pošpinění mé osoby. 

Na základě této skutečnosti chci podat na veškeré uvedené členy KSSA podat trestní oznámení. Jedná se o následující osoby: Robert De Norton, Blažena Divoká, Eva Pokorná a Albert Dunford, případně další osoby, které jsou členy KSSA. Jednání dotyčných je na základě msty za udání Alberta Dunforda za způsobení usmrcení.

Ze strany dotyčných došlo k porušení zákona 101/2023 o provozování a užívání internetových stránek. K daným online novinám nejní vedená žádná osoba, neboť za nimi stojí KSSA jako celek. Již dříve byly na Irisu propagovány Blaženou Divokou. Dnes jsou zasílány skrze emailovou adresu na anonmailu na vybrané emailové adresy (Caroline Ravens byly také zaslány na emailovou adresu), tudiž jde o víc než viditelnou snahu vyhnout se evidenci vlastníka dané webové stránky. Stejně tak užití mé fotografie bez mého souhlasu je porušením daného zákona.


§22 Pomluva - kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na 20 dní.
§65 Přisvojení pravomoci úřadu
§77 Neoznámení trestného činu
§78 Křivé obvinění

§83 Podněcování k trestnému činu
§84 Schvalování trestného činu


Mým záměrem v rámci daného trestního oznámení je dotáhnout danou záležitost k soudu za účelem odsouzení dotyčných individuí, zrušení Komunistické Strany San Andreas a online novin, které jsou v rozporu se zákonem 101/2023. Na základě dané skutečnosti trvám na finančním odškodném vlivem poškození mé pověsti v souvislosti s nadcházejícími volbami.

 


Přílohy: kssa.zip

Spoiler
28.4.2023 13:20

Adresát: Raymond Brantley
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Brantley,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Podnět byl zpracován a před odesláním této odpovědi předán Vrchnímu soudu k dalšímu řešení. O dalších počinech budete informován prostřednictím zaběhlých platforem.

S pozdravem

kpt. Bc. Steve Zayas
vrchní velitel Policie San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024