Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Gabriella Pisani - Španělské Děvče


jan38

Hráč

41
30.4.2023 03:32, naposledy upraveno 5.4.2024 06:23 uživatelem jan38

Píše se den 12.7.1999. v porodnici Lisabon se narodila malá holčička pojmenovaná jako Gabriella rodině Pisanu

Dětství

Dětství si moc neužila. Svojí matku milovala, bohužel to se nedá říct o svém otci, který skončil ve vězení za napadení své ženy alias matky Gabrielly. Od té doby ho začala nenávidět. Ve škole byla trojkařka a byla ráda že vubec něco dokáže. Neměla vysoké sebevědomí. Potom se jí narodil bratr, utvořili si spolu vysoké pouto. Travili spolu zbytek svého dětství a pak přisli Gabrielly 18tiny

Modeling

V 18ti ukončila školu a našla si práci v oboru modelingu .Zezačátku s tím něměla žádne problémy ale jak vznikali zkušenosti s prací vznikali i vysoké nároky začala dělat fotky pro dospělé, to ještě Gabriella zkousla a pokračovala v tom. V 19ti přišel za ní šef a chtěl po ní aby začala dělat videa pro dospělé a to se Gabrielle na tolik znechutilo že ukončila svojí práci.

Policie Lisabon

Gabriella byla bez práce a nakonec si usmyslela že se stane Policistkou Lisabonu, aby pomohla městu a zabránila věcem podobným co se jí stalo s otcem. Takže nastoupila do policejní Akademie Lisabon. Akademii zvládla a dostala se do Policejní služby. Ve své práci se dostala docela vysoko, až do vedení Kriminální služby ve kterém skončila a odstěhovala se do San Andreas. 

PSA

Když se Gabriella Pisani přistěhovala do San Andreas nikoho neznala, ale našla PSA zkusila se tam dostat a vyšlo jí to v PSA odsloužila 3 měsíce a kvuli několika chybám které způsobila odešla od Policie posledním přešlapem byl příspěvek na sociální síti s názvem Iris, kde postnula fotku z modelingu v Lisabon. V PSA si ale našla kluka Paula Mikealsona, bohužel nebyla to láska oboustranná, Gabriella ho nemilovala. Vztah s nimi netrval dlouho a rozešli se.

Současnost

Potom si našla dalšího kluka Petra Hasaka. Ke kterému má veliké pouto až do dnes a žijí spolu. Dneska Gabriella Pracuje ve firmě Black Angels. Gabriella se před několika dny přejmenovala na Jessica. 

 

Jessica Pisani ve státech našla spoustu přátel od rodiny Duckových, svého bratra v SA, ale nic není ružové jak se zdálo.

Po rozhodu s Petrem Hasakem, plánovala Hasákovu smrt, ale Hasák se jí pomstil. Zpusobil ji infarkt, naštěstí Jessica tuto příhodu přežila. byla držena ve sklepě několik dní atd..... Tahle událost celkové změnila Jessici psychiku tak, že zcvokatila.

Začala měnit kluky jedním za druhým, až se dostala k roku 2023 kdy si našla Jacoba Crawna. S ním teď čeká dítě. Po 2 měsících vztahu už Jacob ji začíná brát za samotřejmnost.

 

Zůstane s ním nebo se rozejdou??

 

Rozešli se, Jacob to ale nenese moc to dobře.  Pokusi se jí něco udělat, pokusí si zažádat od soudu péči na své budoucí dítě?

Na tyto otázky si zodpovíme až budem mít na to odpovědi. 

 

V současné chvili jessika žije sama bez nějakých kluků.  Snaží se o jednu věc a to o svojí nápravu. Narovnat si svoji reputaci. Nakonec se jessica vzdala své nápravy.  

 

Nehledá vztah a začíná tim co dělala po škole, modeling, fotky a věci které nejsou pro mládež přístupné.

 

Může se to zvrtnout?

 

Ano jessici zivot se zhroutil, lide ji kvůli tomu co dělá ubližuji psychicky i fyzicky. Prestala se stykat s okolním světem a dodneška se schovává u sebe doma. 


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024

dadapatrasova

Registrován 27.4.2024