Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Malé úpravy - KIK0 #2


KIK0

Hráč

26
30.4.2023 13:50

Dobrý deň prajem milí páni a milé dámy.

Napadlo má pár maličkostí ktoré by mohli uľahčiť život na Skime, ak taký návrh už niekto dal tak sa ospravedlňujem ale fakt sa mi nechce prechádzať všetké návrhy.

1. OFF - DUTY IZS zamestnanec.

Často sa mi stáva že sa hráči sťažujú na to že napríklad k dopravnej nehode nepríde žiadné ZZS aj keď v TAB sú napríklad napísaní 6ti. Len problém je ten že 1 člen ZZS je v službe, ďalší 2ja sú mimo služby, 2ja sú piloti HZS a 1 je psychológ, ak sa v priebehu 10 minút stanú 2 nehody tak to jeden člen nemá ako stihnúť.

Preto by som bol rád ak by sa členovia v TAB zobrazovali iba ak je ten hráč v /duty.

2. OFF - DUTY IZS Zamestnanec DEP - Dispeč.

Príde mi ako blbosť ak hráč ktorý je mimo službu dostáva správy od Dispečinku alebo zo štátnej vysielačky ktorá je väčšinou iba vo vozidle. Zbytočne tak môže dochádzať k mete / zdravý rozum.

Preto si myslím že člen IZS ak je  mimo služby by mal mať vypnutý dispečink a štátnu vysielačku.

 

3. Čas v nemocnici.

Pár krát sa mi stalo že napríklad nejaký hráč po dopravnej nehode kde bol na šrot som ho odviezol do nemocnice, napísal som mu nech tam ostane aspoň 5 minút a ten hráč po 20 sekúnd vybehol vonku stým že podpísal reverz. Čo je úplná blbosť z dôvodu že ak ho RZP donesie do nemocnice po ťažkej nehode tak je v bezvedomí/umelom spánku a nemá možnosť podpísať reverz. A potom naháňať hráčov a do /pm im vypisovať že je to blbosť sa mi už nechce..

Preto si myslím že najlepšie riešenie toho problému by bolo pridať ZZS príkaz ( napr /healtime ID ČAS ) Hráč by dostal napr. 5 minút a za ten čas by nemohol opustiť nemocnicu. Po uplinutí času by mohol použiť normálne východ.

30.4.2023 14:43

1. Upřímně nevím, jaký užitek by to mělo. Naopak nyní má počet online všech ZZS nějaký psychický dopad na ty hráče, vesměs by je to pak trochu mělo nutit k tomu, aby něco dělali. Mohu to přirovnat k práci AT a reportům, záměrně vidíte všechny off-duty členy AT a my záměrně nemáme právo se skrýt, protože by pak bylo to nejmenší dělat mrtvou rybku. Navíc pro vás neexistuje nic jako varianta peace-time, kdy při 0 ZZS platí automatický passive atp.

2. K tomu si dovolím opět zaslat screen z konverzace s Ratajem, kde jsem to před dvěmi lety téže řešil. Tento screen mám povoleno uveřejnit a občas to tak i dělám. Doufám, že v tom najdeš svou odpověď.

Ke třetímu bodu nemám moc co říct, nejsem tím ani zaujat, ani odrazen.


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024