Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na (neznámé osoby) řidiče vozidel RUU UVER, RAP TAAR, RAP TUUR


5.5.2023 14:42, naposledy upraveno 5.5.2023 14:44 uživatelem Schokolade

Zdravím všechny,👋👋
ve zkratce důvod stížnosti je zcela jednoduchý. Řidiči vozidel RUU UVER a RAP TAAR se dopustili (pravděpodobně) zneužití glue a i pravděpodobně non-rp opravy vozidla. Řidič vozítka RAP TUUR se rozhodl tento fakt s glue přehlídnout a nahlašuji i jeho za neohlášení porušení pravidel. Ani jeden se neobtěžoval (z pohledu z vrtulníku) ani vystoupit a dělat "že jakože aspoň něco zaRPil". Nebudu ale hnedka útočný a jsem si jist, že logama se vše logicky vysvětlí.

Vše začíná záznamem kliknutím zde. Dne 04.05.2023 v 21:45 hodin, se řidič vozidla RUU UVER nejspíš napíchl na bodáky, které byly umístěny u vjezdu/výjezdu z patrové garáže v LV poblíž nákupu zbraní. Proč jsem si jistej, že si propíchl kola? Protože mimo záznam, lépe řečeno před jeho začátkem si udělal pár koleček kolem své osy, to samé se i stalo s mým vrtulníkem, který se rozhodl dělat vývrtky neboť jsem zjistil, že bodáky nemají limitaci v ose Y - tedy té vertikální. Následovalo hození řidiče auta RUU UVER s glue na RAP TAAR, kde následně poté začíná záznam a lze vidět zbytek, a to jak si najedou k garáži nebo jestli to vůbec garáž je.. s dílnou, kde sundaj /glue a poté se portne do interiéru a za cca 5-7 vteřin vyjíždí a jakoby se nic nestalo.

Toť asi vše z mého pohledu na věc. 📝 🦄

5.5.2023 15:14

Ahoj, protože hráče dlouhodobě pozoruji a jejich počiny jsou mi proti srsti, s radostí se řešení ujmu. Sleduj tento komentář, případně jej doplním o další info.

ImNotMagnett

Hráč

13
5.5.2023 16:28

cau,

jsem ridic Roveru a chtel bych tak nejak vysvetlit, vo co jde

vim, ze to, co tady ukazu, neni uplne ta nejlepsi vymluva. nejsou to ani logy ani nic takoveho, je to video, kde jde videt, ze jsem na ty bodaky ani nenajel, hodilo me to do nejakyho bugu ci neco takoveho, nedokazu to uplne nejlip vysvetlit, video bude mluvit za sebe: https://youtu.be/2vgnR4T9dtc

kdyz se na to koukam tak zpetne, tak vim, jak jsem mel postupovat - mel jsem si dat report, ze to byl nejakej bug, ukazal bych adminovi clip a on by mi to pri nejvetsi pravdepodobnosti opravil. jenze v tu chvili me to nejak nenapadlo a prvni instinkt byl, ze si to opravim sam. nebyl to uplne nejchytrejsi move, vim to. ale chci to tady tak nejak uvist na pravou miru a jak to bylo, uvedomuju si, ze jsem mel postupovat jinak a ze jsem to mohl vyresit stokrat lip

5.5.2023 18:06

Tak se mohu rozepsat samostatně. vzhledem k tomu, že vím, že spiky mají špatné kolize, nebudu shledávat tuto stížnost za platnou, což jsi mi dokázal i videem.

Nicméně trest ode mě i tak obdržíš, kdyby sis podal report hned, nemuseli bychom to složitě řešit skrz další den, od toho tu máme AT.


Powered by LeoSight IFS
LT~49