Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Support nikoliv Administrátor Pavot.


Wacker

Hráč

5
22.7.2018 15:01, naposledy upraveno 22.7.2018 15:13 uživatelem Wacker

Problém: Střílení zbraní mp5 ráže 9mm držením jednou rukou v sedě a na první výstřel hned prostřelení pneu.

Děj co se událo: Jedu si takhle od kina Los Santos směrem ke Commerce (Úřad) a vidim najednou policii jak jedou před Úřadem za sebou ve dvou vozidlech směrem Kino Los Santos tak to vyřeším že odbočím před úřadem do prava směrem k soudu. Poté zjistim, že ty dvě policejní vozidla jedou stále za mnou tím pádem jedu dál směrem k Autoškole a tam na mě použijí megafon společně se sirénama moje reakce je taková přidat plyn a ujet natož oni jedou stále za mnou, tak se je pokoušim před úřadem vyblokovat a to se nedaří tak jedu dál směrem k 24/7 kde to 2x objedu a projíždím kolem kanálu vedle prodejny kol a motorek až se zastavim u průjezdu kterej je blokován bednamy vedle 24/7 kde také se dostáváme k momentu, na jaký si teď podávám report. Tak abych pokračoval začnu couvat, snažim se projet zpátky což se nedaří tak vidim že najednou Pavot vytahuje MP5 a držením jednou rukou a popojížděním mi na jeden výstřel prostřelí pneumatiku. Argument na to byl takový, že to jde, poslal mi video kde nějaká osoba na střelnici střílí jednou rukou, jenže ta osoba střílí jednou rukou a je zapřená ale netrefí nic, natož on sedí ve vozidle, pohybuje pomalu s vozidlem, točí volantem a trefí se na jednu ránu a píše že ta zbraň je odhlehčená ?!

Dodatek: To vaše Fear-RP když už posíláš videa, koukni se na nějaký videa ke každej co je v nějakým průseru a má zbraň, že se brání bez ohledu na to, jestli tam je 1 nebo 3 fízlové.. Natož ta vaše rádoby policie, co se nebojí nikoho a bez problémů mlátí obuškem i když na něj míří mafián se zbraní.

Mayhem

Hráč

1
22.7.2018 15:07

tak to já budu mít odlechčenou brokovnici a z okna taky nekomu prostřelim gumu hned napoprvý :D totální kravina střílet MP5kou z okna bez zapření ruky a následnému zamíření na gumu a přímou jednou ranou prostřelit gumu s téměř nulovou přesností vzhledem k nezapření ruky,nezamíření,řízení při "střelbě" a zkutečnosti že guma je cca 45cm široká a na výšku vyčnívá zhruba 60cm za mě je to kravina trefit jednou ranou gumu z okna auta z místa řidiče.

Ranti

Hráč

3
22.7.2018 15:25

Mám stejný názor jako Mayhem a Wacker, na první pokus prostě neprostřelíš gumu vozidla, když se musíš soustředíš na to aby si ho střelil a také na to aby si někam nenaboural když si popojížděl přitom střílení. Pak taky přitom by měla většina lidí trochu stres aby ti osoba neujela a tak, když víš že je možná ozbrojenej tak tím hůř. Nevím co jsi za monstrum když dokážeš při popojíždění střílet s MP5 jednou rukou na první střelu do pneumatiky. A ještě to s tím Fear-RP. Viděl jsem na YT video, kde cca 7 lidí SWAT, naběhlo na chlápka do bytu, otevřeli jedny dveře, kde na ně ten chlap sám čekal a začal do nich v pohodě hnedka střílet. Takže si myslím že 1 mafián, proti nevím kolika fízlům, by byl schopnej taky střílet.

22.7.2018 19:53

Že to říkáš zrovna ty, kdy při přímé konfrontaci s dvěma policisty vytasíš pistoli z místa, kde nebyla celou dobu vidět a jde o pistoli s tlumičem, takže docela velkou pistoli a bez možnosti jakkoliv nechat ty dva policajty zareagovat jim prostřelíš hlavu.

Wackere, zameť si před vlastním prahem. Nejsi nesmrtelnej John Wick.

22.7.2018 20:15

Bude řešeno na poradě AT, zda na fóru zatím uzavřeno.


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024