Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přidání výsluhového příspěvku a odchodného.


Scor

Hráč

63
10.7.2020 23:34

Zdravím,

co jsem tak koukal po zákonu o služebním poměru tak jsem si všiml výsluhového příspěvku a odchodného a je docela škoda, že to není přidáno i ve hře, pokud chcete tak si o tom můžete kompletně přečíst ZDE.

Podmínky pro výsluhový příspěvek

Nebýt propuštěn podle § 42 odst. 1, ve zkratce to je propuštěný za trestný čin atd.

Být u PČR 15 let (OOC By to mohlo být okolo 1-2 měsíců)

Výsluhový příspěvek

Zde je důležitější § 158 Výměra výsluhového příspěvku a ten zní takto "Základní výměra výsluhového příspěvku činí za 15 let služby 20 % měsíčního služebního příjmu." tímpádem pokud někdo po odchodu měl výplatu 35 tisíc korun, tak bude dostávat k výplatě 7 tisíc navíc jako výsluhový příspěvek. 

Podmínky pro odchodné

Být u PČR alespoň jeden rok (OOC okolo 1 týdne)

Odchodné

Budu zde citovat § 156 "(1) Základní výměra odchodného činí 1 měsíční služební příjem a za každý další ukončený rok služebního poměru se zvyšuje o jednu třetinu tohoto příjmu. Nejvyšší výměra odchodného činí šestinásobek měsíčního služebního příjmu." 

Díky tomuhle, by se dle mého mohli lépe rpit odchody z PČR, jelikož dle mého každý kdo má tu možnost, tak chce to výslužné a odchodné pokud bude chtít odejít.

Pokud bude zde něco špatně, budu rád když mě opravíte. Předem díky za odpověď.

11.7.2020 02:26
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sandlerino

Hráč

39
11.7.2020 08:53

Tohle by se rozhodně mělo řešit jedině IC cestou.

arciCZ

Hráč

32
11.7.2020 22:56

1. Jak již zde bylo psáno, mělo by se to řešit IC cestou když už. 

2. Takováto věc by byla pouze zdroj na peníze a když už tak by to bylo po 1.roce IRL nikoliv po 1 až 2 měsících, když tedy IRL je to 15 let.

 

Ve zkratce zamítnuto


Powered by LeoSight IFS
LT~34