Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nespokojenost z jednáním policistů jejiž čísla odznaků jsou 347 a 381


Develon

Hráč

40
10.5.2023 19:47

Byla jsem na benzině v montgomery a potřebovala jsem dobít baterii, auto jsem měla zaparkované na místě přímo u nabíječky, otevřenou kapotu , a přijela policejní hlídka s těmito policisty, pochopím že vyhodili ostatní jelikož jim to vyhláška dovoluje , nicméně i přesto že jsem se jim snažila říct že vyhláška mi dovoluje tu stát v době kdy dobíjím svůj automobil , nesouhlasili a donutili mě odjet , jejich výhružka byla jasná , budto odjedu , nebo budu předvedena do cel za maření úkonů , či jak ten zákon zní. Bohužel jsem ve vyhlášce nenašla nic o tom že by zde bylo zakázáno dobíjet autobaterii , tak bych ráda tímto podala stížnost na nezákonné jednání těchto policistů. Jejich autokamera by měla vidět kde jsem stála, a že jsem v době příjezdu u auta byla , nemohlo tedy dojít k omylu. Děkuji předem. Loydova Ellie.

 

10.5.2023 20:40

Vážená paní Loydová,

děkujeme Vám za zaslání elektronického podnětu. Hned na úvod Vás dovolím obeznámit o možnosti přímého podnětu, tedy stížnosti na příslušníky policie prostřednictvím tohoto odkazu, a i přesto, že je Váš podnět špatně podán zde na podatelně, se bude Inspektorát pro Vnitřní Vyšetřování tímto podnětem zabývat.

Provedeme prošetření možného pochybení ze stran nahlášených příslušníků a také Vás informujeme o provedených úkonech a výsledku vyšetřování. V případě, že máte dodatečné důkazní materiály k Vaši stížnosti, budeme rádi, pokud jej zašlete na vedeni@psa.ic.


Hezký zbytek večera,
npor. Fitzler,
Inspektorát pro Vnitřní Vyšetřování.


Powered by LeoSight IFS
LT~29