Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Veřejná sbírka - Maggie Roux


17.5.2023 21:21, naposledy upraveno 18.5.2023 15:14 uživatelem Renx
Spoiler
Celý Lore je smyšlený a týká se pouze IC světa!


Zdravím, narodila jsem se 27.5.1995 v malém venkovském městečku kde moje rodina žila generace přede mnou. Byla jsem dítětem láskyplných rodičů, kteří mi vštěpovali hodnotu tvrdé práce a sebedůvěry. Po absolvování střední školy jsem se rozhodla opustit své rodné město a vydat se do velkoměsta, kde jsem doufala, že najdu svou cestu ke splnění svých snů. Přestěhovala jsem se do hektického prostředí města Los Santos a našla si práci v malé kavárně, kde jsem se postupně stala oblíbenou mezi zákazníky díky svému charismatickému a vřelému přístupu. Avšak jednoho osudného dne, kdy jsem oslavovala narozeniny své přítelkyně, se stalo neštěstí. Po návratu domů po skvělém večírku s přítelkyní jsem našla svůj milovaný domov zcela zničený požárem. Plameny pohltily veškeré vzpomínky, které jsem si vytvořila ve městě, a moje naděje na stabilitu a bezpečí se rozplynuly v dýmu.


 

Tato tragická ztráta mě hluboko zasáhla, ocitla jsem se bez domova, bez všech věcí, které jsem si během let nashromáždila, a bez jasného směru pro svou budoucnost. Cítím se zoufale a ztraceně. Avšak nejsem typem osoby, která se nechá snadno zlomit a proto vás žádám o podporu, pomozte mi navrátit se na starou kolej a dát mi tak šanci na nový začátek. 

 


Veřejná sbírka pro Maggie Roux
Chtěli byste pomoci mladé Maggie Roux se postavit na vlastní nohy? 
Máte zájem dobročinně podpořit nějakou věc a zlepšit tím značně někomu život?
Chcete sebe, či svojí firmu zviditelnit? 
Tak můžete! Stačí poslat značnou částku na bankovní účet: Maggie_Roux
Co se s mými penězi stane?

Peníze půjdou převážně do pronajatí nového bytu & jeho vybavení.

Děkujeme za každý dar


100+% z 1.500.000kč vybráno


Pokud jste již přispěli, prosím, odepište na tento inzerát ve tvaru:
Jméno/Anonym
Částka


1. Anonym: 2.500.000kč
2. Ellie Loydová: 1.500.000kč (Podpořeno osobně)
3. Petr Mák: 100.000kč
4. Anonym: 50.000kč (Podpořeno osobně)
5. Anonym: 50.000kč (Podpořeno osobně)


Podepsáno: Maggie Roux

Develon

Hráč

40
17.5.2023 22:01

Zdravím , jménem naší společnosti LYO Group a.s. bych vám ráda pomohla najít nový domov. Jsme ochotni vás zasponzorovat a nabídnout vám nový start. Též vám můžeme nabídnout práci v kolektivu kde by jste se mohla najít přátele a případně i rodinu.  Přibližně za hodinu budu dostupna , takže pokud budete chtít můžeme se domluvit . Za LYO Group Ellie Loydova. Telefonní číslo je 303-303.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~36