Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Obohatenie civilov


Darko

Hráč

7
19.5.2023 15:14

Rád by som navrhol pridať alebo umožniť aby civilisti mohli robiť viacej aktivít, čo znamená pridať nejaké "grind" veci ktoré by mohli byť buď legálne alebo nelegálne, napr. pestovať trávu alebo robiť si svoj vlastný alkohol ktorý by sa potom predával nejakému NPC, niečo na spôsob DarkRP. Aby to RPčko nebolo len o tom že MPF šikanuje alebo sa chodí hore dole po stavenisku. Aby sa mohlo robiť viacej veci...

19.5.2023 15:26

HL2RP je hodně o (passive, social) RP a málo o skriptech a tohle bych raději zachoval. Tímhle bys jen docílil toho, že by hráči právě jeli grind a zmizel by ten styl RP, o kterém to má být.

Krom toho, i kdybych s tebou souhlasil, tak nebudu HL2RP věnovat vývojový čas. Mám dost práce se Skimem a nechci aby vedlejší komunitní hraní bylo jakkoliv na úkor Skima.

HL2RP je a vždy byla spíše taková platforma pro oldschool heavy RP. Podívej se po mezinárodních serverech, tam třeba ani nemají skriptové práce, podle téhle logiky se tam "nedá dělat vůbec nic," i všechny ty práce jsou plně passive RP, nemají něco jako staveniště a podobně. My jsme tu udělali aspoň něco, aby tu bylo co dělat, i když je nás třeba velmi málo. Teď nás ale začal hrát slušný počet a proto tě prosím, hraj RP pro RP. Na HL2RP opravdu nemá smysl jakýkoliv grind, vždyť to ani nejede non-stop. Užij si ty chvíle kdy je to zaplé RPením, ne grindem.

arciCZ

Hráč

32
19.5.2023 15:27

Nápad zajímavý, určitě by to bylo v pohodě to pěstování apod, ale než prodej NPC bych navrhl určit někoho kdo by měl například atmosferickou postavu a aby se k prodeji dalo tedy dopracovat pomocí RP, čímž by to rozvíjelo nadále social RP. Přeci jen na serveru není nic řešeno za pomocí NPC a myslím si že je to i díky tomu tak super.


Powered by LeoSight IFS
LT~27