Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o vrácení glocku - dzardys


20.5.2023 00:33

Zdravím už je to nějaká doba od mého permanentního banu za nějaké ty porušení pravidel. Po mém banu jsem obdržel unban i když jsem to nečekal, ale zjistil jsem nemilou věc.. zmizel mi můj Glock 17 rád bych o jeho navrácení jelikož ten Glock pro mě IC hraje dost velikou roli. Stalo mě to hodně času a úsilí si ten Glock sehnat a to už kupováním lokace výrobní stanice +-3 - 4 Dny práce, - 1,5 Milionu, Těžení surovin 3-4 hodiny práce, poté mě okradli takže se mi má práce zresetovala a musel jsem odznova takže těžení surovin opět 3-4 hodiny dohromady mě to stalo 4 dny práce a 8 hodin usilovného získání glocku a 1,5 Milionu ty peníze mě absolutně nemrzí mrzí mě ten čas ztracený hledání prodejce lokace výrobní stanice a poté jít těžit a těžit a těžit a pak znova protože mě okradli. Chápu já jsem taky vzal čas dzardysovy když musel řešit MĚ a mé porušení pravidel chápu to a omlouvám se ale nepřijde mi to fér.. rád bych navrácení toho glocku a slibuji že už v životě semnou a tím Glockem nevzniknou komplikace dále slibuji že omezím okrádání a budu okrádat jen s IC důvodem a slibuji že nebudete litovat. Vím že dzardys nemá sebemenší důvod mi ten Glock vrátit ale je to pro mě dost důležitá věc.. člověk si řekne tak si sežeň nový, ale to není tak lehké výrobní stanice už je v interiéru který je zamčený i když jsem si za ní platil IC penězma a legit prodejce zbraní s normální cenou se nenajde lehce... +To že jsem teď IC docela švorc.. takže zde jsou "důvody" proč mi vrátit Glock a sliby co se stane pokud by mi byl navrácen mistrem @Dzardys -em. Děkuji za dočtení mé žádosti o navrácení zbraně až sem a přeji vám dobrou noc a sladké sny. S pozdravem Sombrero 

20.5.2023 02:51

Glock ti zmizel po respawnu, který jsem ti vynutil po PK, naprosto běžná záležitost, ten respawn bys musel dát tak či tak. Navíc jsi za to byl IC potrestán, nic jsem nevoidoval.

Pokus hezký, ale máš tu na postavách dohromady 28 hodin, vykašli se na nějaký Glock a jdi RPit něco hodnotného. Já ti nic vracet nebudu, nevidím k tomu důvod..


Powered by LeoSight IFS
LT~22