Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

SedliX!


14.7.2020 03:14, naposledy upraveno 22.6.2023 00:17 uživatelem SedliX

Ahoj!

Jsem SedliX, těší mě. Moje maličkost je svým způsobem s LeoSightem spjatá od jeho vzniku. Proto by ode mě bylo fér, kdybych se vám stručně představil. Popcorn do mikrovlnky, čůrací pauza – a jde se na to. 😊


Takže… Kde jsem se tady vzal? To je dávná historie. Kdysi dávno, už téměř před deseti lety, jsem se náhodou v MTA San Andreas připojil na dnes již neexistující server* – Skimo Roleplay. Toho času, když jsem byl ještě malý kluk bez skutečných starostí, mělo Skimo k podobě dnešních RP serverů daleko. A do LeoSightu ještě několik let zbývalo. Nicméně jsem se na tomto „starém a původním“ Skimu dostal k partě lidí, která to tu má pod palcem.

Teď už k tomu, kdo vlastně jsem. Jsem člověk, který má rád obrázky, schémata a rád diskutuje nad věcmi, které nemusí vždy dávat smysl. Také rád argumentuji a snažím se rozvíjet svou schopnost komunikace v laickém i odborném světě. Mám navíc poněkud zvláštní smysl pro humor, jsem flegmatik a nikam nespěchám.**

„Už mi lásko není dvacet let, už mi není ani…“ Počkej, Jiří, tady to zastav, stop. Nejsem nejmladším článkem této komunity. Maturitu mám už nějaký ten pátek za sebou. Nyní se „intenzivně“ vzdělávám na jisté vysoké škole (níže, v obrázkové sekci, přikládám fotku, jak krásný výhled máme z okna). Jsem tak trochu věčným studentem a pravidelně kolem února a června ztrácím chuť do života. To bejvávalo, už jsem dospělý se vším všudy a mám i vysokoškolský titul. Světe dospělých, here I come! 

Říká se, že nejen prací živ je člověk (pozn. SedliXe – nahradit „prací“ za „studiem“). Ve svém volném čase se snažím snižovat hladinu LDL cholesterolu v mé krvi během, jízdou na kole či plaváním. Nebudu ale lhát, jsem trochu líný. Důležitou část svého volného času trávím s přáteli. Samozřejmě si sem tam zahraju počítačové hry. Hudbu poslouchám téměř 24/7, bez její „podmalby“ se nedovedu učit. Preferuji metal a rock, ovšem nemám problém krátkodobě vyslechnout téměř cokoliv. A vlastně jsem pár let maloval (nekreslil, kreslit neumím).

Nekouřím (protože vím, že kouření škodí zdraví a musím jít příkladem), ale abstinent nejsem (o alkoholu nevím, co si myslet – hepatolog na alkohol pohlíží jinak než kardiolog. Kardiologie mi je ovšem milejší.). Nebojte se však, ani alkoholik nejsem. Navíc více než alkohol mám rád zmrzlinu. 😊


Přidám samozřejmě i nějaké „zajímavosti“ z mého života (které ale nemusí být vůbec zajímavé).

V roce 2018 jsem otevřel jednotku intenzivní péče pro rýmovníky. Na jednotku jsem přijal pět rýmovníků, z toho dva jednotku opustily, lidově řečeno, „v pytli.“ Bohužel, ale život jde dál. Zbývající tři se zotavily. V tuto chvíli nemůžeme mluvit o pětiletém přežití – proto zmíním jen dvouleté přežití mých pacientů, které je 20 %.

Snažil jsem se praktikovat teoretický experiment – Schrödingerovu kočku (pozn. SedliXe – kocoura). Bohužel jsem zjistil, že do jedné krabice se vedle jednoho kocoura vejde jen jedna přesně definovaná dimenze. Závěr: Potřebuju větší krabici, experiment se nezdařil.

Přiložím sem také jednu fotku sebe, ať nezůstanu zahalený rouškou anonymity. Ta dokumentuje důležitý moment mého života – stal jsem se totiž kosmokoronautem.

Jo, a na závěr tu mám tu fotku, kterou jsem sliboval. No nemáme z té školy fakt krásný výhled?

A to je z mé strany vše. Příspěvek ukončím citací Miloslava Donutila: „Ptejte se mě, na co chcete, já, na co chci, odpovím.“


* Neexistující v této zmíněné podobě.

**Jan Honkyš zpívá ve své country písničce, že dokud nejde o život, tak vlastně nejde o nic. Nicméně i když jde o život, není spěch na místě. Jen klidná ruka a rozvážná mysl dokáže zakročit adekvátně. 😊


PS: Jo, nějakou dobu mi tohle představení visí ve složce, ale konečně jsem od Rataje dostal motivaci to zveřejnit.

14.7.2020 03:27, odstraněno 14.7.2020 03:27 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.7.2020 03:48, naposledy upraveno 14.7.2020 04:24 uživatelem SedliX

Jak říkám, Pavote, mám to ve složce uložené už nějakou tu dobu, chtěl jsem počkat, až covidová doba odezní, abych nepřidával pod kotel. Už je na ústupu, tak snad nevadí. :) 

14.7.2020 08:54

Odhalení 🤣

14.7.2020 10:30

Super představení SedliXi! Myslím, že si o tobě teď mohou udělat pěkný obrázek i noví uživatelé, kteří tě neznají. Navíc jsi tím nastavil nějakou laťku pro ostatní, aby si dávali se svým představením také záležet.

@neznamy#15 Nejvyšší čas to přepsat. 😀

14.7.2020 14:13

@Crazy, myslím, že zrovna tobě by jedna z fotek mohla být trochu familiární. Takže by mě to třeba i krapet odhalit mohlo (na druhou stranu asi nic, co bys nevěděl). :D 

14.7.2020 15:21

Ahoj SedliX

Lofanek

Hráč

32
14.7.2020 16:31

A závislosť na kofeínu je kde???!

14.7.2020 16:41

@Lofanek snažím se si sám sobě nalhávat, že něco takového neexistuje. :D

bit

Hráč

49
14.7.2020 17:01, naposledy upraveno 14.7.2020 17:02 uživatelem bit

Ahoj SedliXi. Díky za poučení na Discordu jak si správně prostřelit hlavu. S takovým tempem to někdy i použiju :)


Powered by LeoSight IFS
LT~115